måndag, mars 04, 2013

En bra dag att vabba på...

Om man nu ska vabba så ska det ju vara sådana här underbara vårdagar som den här. Synd om Nemo som mådde riktigt dåligt inatt och imorse. Han kom ner till oss inatt men först hade han gått på pottan såg vi när vi kom upp och det var ju inte fast om man säger så. Och vid sex i morse var det dags igen, då vaknade han och behövde gå. Jag är imponerad av att han är så duktig som går ner och går på pottan själv utan olyckor. Det vet ju vem som helst hur svårt det kan vara att hinna till toaletten när det är riktigt akut.

På förmiddagen fick han feber och ville inte äta men gärna dricka och ett par vändor till på pottan blev det innan han somnade en stund. När Leon ätit lunch så tog jag dem i vagnen och gick en promenad och det var underbart. Solen riktigt värmde och det behövdes ingen tjock halsduk, vantar eller mössa. Nemo tyckte också den friska luften var skön men när vi gått en bit kräktes han, inte mycket och bara vatten men den här rutinerade mamman hade inte någon form av papper med sig. Lovely. Fick torka med mina fingervantar som jag tagit med för säkerhets skull. Vi gick och köpte en Piggelin som Nemo fick i sig iallafall och köpte med Actimel och lite rån hem.

På vägen hem tog vi lite ris och videung och påskpyntade lite på framsidan. Jag är väldigt glad för påsken och alla färger så jag pyntar gärna i god tid så man kan njuta av det länge. Framåt kvällen piggnade Nemo till ordentligt och till middag åt  han en hel del spaghetti som han fått behålla och inga mer pottbesök så nu hoppas jag på förbättring.


 Nemo och Leon förra våren, hur kan tiden ha gått så fort???

Inga kommentarer: