söndag, mars 24, 2013

Dag 13 och 14

Gårdagens träning blev en powerwalk med barnvagnen cirka fyra kilometer och dagens träning blev backintervaller. Två kilometer uppvärmning sen 12+2 backar, jogg en bit, en spurt och så nerjogg hem. Solen strålar och det är vårigt i luften, härligt! Tyvärr var kroppen trött och tung och jag tror det beror på veckans dåliga kosthållning. Jag mår bäst av att äta nyttigt och inte så mycket, det är helt klart. När jag gått bananas med socker och för mycket mat så känns kroppen jättetung och benen trötta när jag ska springa. Nu är det nya tag och jag börjar med en älgstek ikväll!


Nu är utmaningen över och jag måste säga att det har varor otroligt nyttigt att röra på sig varje dag. Även om det "bara" är plankan och lite armhävningar. Och jag har tagit promenader som jag inte gjort om det inte vore för utmaningen plus en mil på cykel.

3 kommentarer:

Ninni sa...

Har du märkt nån skillnad på mående? Kroppen? Blev det lättare?

Linnéa sa...

Jag känner mig starkare, fast mest psykiskt tror jag. Men det är en skön känsla att veta att man inte valt soffan eller bilen. Fysiskt hade jag kanske märkt nån skillnad om jag hållt kosten bättre. :)

Mamma Elva sa...

Wow, vad duktig du är!