tisdag, mars 12, 2013

Inspireras

Ni är många som skriver till mig att ni blir inspirerade och peppade när jag skriver om min träning. Det gör mig sjukt glad och även om jag tränar för min egen skull så sporrar det lite extra om jag har en extra kilometer att berätta om. Själv älskar jag att läsa om andra som tränar, framförallt springer, och det peppar verkligen. Men jag skulle vilja veta mer om exakt VAD det är som ni tycker är inspirerande! När jag läser så tycker jag mest om att få följa med på löpturen eller loppet. Och jag vill veta allt! Hur kändes benen, var de lätta eller fick pannbenet jobba mest? Vad var det för slags runda, asfalt, skog, löpband kanske? Vad hade löparen för tankar under turen? Hur kändes det efteråt, bra? Ont någonstans? Och är det ett lopp som beskrivs är det jättespännande att få ta del av varje steg, kilometer efter kilometer, och tankarna ju närmare målet löparen kommer.

Det är häftigt att få läsa om andras mål och vägen dit. Hur träningen läggs upp, drömtider, skamtider, träningspass och även skor och kläder. Jag får nog inse att jag blivit lite av en nörd men det gillar jag.

Så, nu är det er tur. Vad inspirerar er? Är det något mer ni vill läsa om här inne när det kommer till löpning?



3 kommentarer:

Elin sa...

Oj, vad svårt att peka på vad det är som inspirerar... För mig som precis är i början av min löparkarriär är det nog de här lättsamma inläggen om att en tvåbarnsmamma har tid att gå ut och springa! Jag har med andra ord INTE blivit en nörd än, men jag inser ju att jag måste börja springa om jag ska fixa att köra bra agility med hundarna, så det sporrar mig! :)

Jenny Shima sa...

Det som inspirerar mig är att jag kunde se resultat oväntat fort. Magen som har hängt över alltför lång tid är nu platt och kläder som satt trångt är nu för stora.

Marie sa...

Äsch, jag gillar alla dina inlägg om träning. Ja de andra inläggen också såklart. :-) Men speciellt de med löpning och tabata som jag själv hoppas att snart komma igång med...det gäller bara att du puschar oss soffpotatisar! ;-)