onsdag, mars 27, 2013

Påskmeny

Emmi önskade ett inlägg om vad vi skulle ha på påskbordet då hon själv saknade lite inspiration. Eftersom jag jobbar i helgen kör vi påskbuffe på långfredagen och det här kommer att stå på bordet:

Prinskorv
• Köttbullar
• Färgade ägg
• Senapssill och skärgårdssill
• Muffins med fetaost och spenat
• Laxcheesecake
• Mini-västerbottenostpajer
• Tonfiskrullar


Mycket mumsigt! Till dessert kommer vi ha påskdekorerade chokladcupcakes med vit chokladfrosting.

På annandagen ska vi till Kalles föräldrar och fira Kalles mamma och då ska jag baka en chokladtårta och dekorera riktigt påskigt och fint. Vill ni ha recept så let me know!


Inspiration...

Vad äter ni i påsk?

2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

På Skärtorsdag blir det, ägg, sill och Jansson, Långfredag lammstek med citron-och vitlökssmör samt potatisgratäng, Påskafton ännu mer traditionell påskmat, efterätter har jag inte riktigt funderat på än så alla tips är välkomna:). Sedan kommer vi med största sannolikhet att trycka i oss en massa godis.

Storstadslivet efter 40 sa...

Skärtorsdag blir det lite ägg och sill, kyckling, potatissallad mm. långfredag sallad mdd helstekt kotlett och påskafton blir det italienskt hos farmor och nonno.
Kram annette