fredag, juli 01, 2011

Fredagsmyset

Det har varit en lugn fredag. När jag lämnat Nemo på dagis gjorde jag ett försök att fixa problemen med bloggen men utan framgång. Fattar inte vad det är för fel. Ett varv med dammsugaren och städning av toaletten hann jag med innan jag gick ut till kaninerna en stund. Jag satte över en av ungarna till Herr Kanin så han ska slippa vara ensam. Jag flyttade ju Jätten till ungarna i tisdags och det har gått superbra och de trivs ihop.

Ikväll köpte vi hem thaimat och det var så gott så gott. Och bra pris, för 230 kronor åt vi oss proppmätta och det finns mat över till imorgon också. Nyss var en tjej från Stockholm här och hämtade två av kaninungarna så nu är de fyra kvar, tre som inte ska bo kvar. Imorgon förmiddag kommer en kvinna hit som är intresserad av en hane så jag håller tummarna att hon vill ha en.

Kalle lägger Nemo nu och när han kommer ner ska vi gå ut och begrava Fiona. Tionde graven sen vi flyttade hit och sammanlagt ligger det 12 kaniner begravda. Alldeles för många..

Sen blir det serier så länge vi orkar. True Blood och Twin Peaks står på schemat. Kalle har aldrig sett Twin Peaks och det är lite skandal så nu måste han få uppleva mästerverket.



Inga kommentarer: