fredag, juli 22, 2011

Fan också...

Jag skrev ju förut att jag inte var stressad för när Hästen skulle komma ut, men nu är jag det ändå. Jävla skit. Det är ju en så onödig grej att stressa över och hänga upp sig på men jag kan inte hjälpa det!! Det går liksom inte att tänka på något annat.

Jag ringde förlossningen tidigare ikväll eftersom jag varit skakig och darrig och började noja över att det hade något med mitt förhöjda blodtryck att göra. Men barnmorskan som jag fick prata med var så gullig och sa att det tvärtom lät bra och att det nog var något på gång. Hon rådde mig att vila och förvarna barnvakten för hon trodde det skulle dra igång snart.

Åååå hoppas hoppas hoppas det kommer igång inatt, jag blir helt deppig annars. Jag vet att jag låter sjukt tragisk och skitjobbig men jag kan inte hjälpa det. Kalle tycker det är bra att kontrollfreaket i mig inte kan planera och bestämma nu och det är väl sant men jävligt jobbigt!!

Håll tummarna nu för att det händer något inatt iallafall!




2 kommentarer:

äppelblomman sa...

Vet precis hur du känner dej, att gå över är som att gå hela graviditeten..:-(
Åhh nu håller jag alla mina tummar att det drar igång inatt och när jag slår upp FB o bloggen imorgon bitti så står det att hästen har kommit;-)
Tusen kramar och lycka till K <3

Marie sa...

Håller tummarna!!!!
Kram