lördag, juli 16, 2011

Marknad

Igår var ingen bra dag. Jag var så trött och orkeslös och inget kändes roligt, bara jobbigt. Framåt kvällen fick jag ont i halsen och blev snorig och allt kändes skit.

Idag vaknade jag och kände mig otroligt mycket bättre. Piggare, gladare och knappt förkyld alls. Jörgen bjöd hem oss till sin mamma på fika så vi åkte dit och när vi var där gjorde vi en spontan tur till Degeberga marknad. Jag älskar marknader!! Och Nemo fick åka sin livs första karusell. Han pekade själv på bilar som åkte runt på en räls och vi tänkte att han fick prova det. Men vi var osäkra på hur det skulle gå för det fanns ingen plats för någon vuxen att sitta bredvid och bilarna gick inte helt långsamt i kurvorna. De andra barnen som åkte var ett par år äldre än Nemo men han ville ju så gärna så vi chansade. Och han älskade det! Så stolt han var, satt och skrattade och vinkade och blev såklart ledsen när turen var över.


Men som de generösa föräldrar vi är fick han åka en gång till innan vi skulle hem. Sen somnade han gott på Jörgens axel när Kalle hämtade bilen.

Jag köpte sjukt fina saker till Nemo och Hästen som jag ska visa sen, måste bara fota dem först och tänkte Nemo skulle modella men han sover så det blir när han vaknat.

Inga kommentarer: