torsdag, juli 28, 2011

Storebror

Det var så roligt när Nemo kom hem!! Han gav mig en blomma och såg så glad ut. Vi har ju pratat om att lillebror ska sova i vaggan och Nemos reaktion när det verkligen låg nån där, helt underbar. Han satte sig på knä och tittade och bara log. Sen har han visat Leon djur på iphonen och låtsats mata honom med en sked. "Nemo hålla den!!" sa han och så fick han sitta med Leon och då pussade och kramade han honom. Jag var jätteorolig för att Nemo skulle bli ledsen eller så men han blir nog världens bästa storebror!


6 kommentarer:

Mirijam sa...

Åh, gölle! Ernst kommer alltid känna sig trygg med en så gullig brorsa!

Evelina sa...

Vad härligt :D Kanske det finns hopp för Alve också - det yrvädret.

Eijlert... sa...

Nemo kommer säkerligen bli en superb storebror. Mitt kusinbarn Halvar vägrar byta bort Lillebror Sigfrid vad man än mutar honom med. Såå mkt tror jag att Nemo också kommer gilla sin lillebror ;)

Halvars moster försökte byta till sig sigfrid mot ett BAMSEstort påskägg med godis en gång eller också att hon skulle köpa en stor traktor om hon fick lillebror men nix... Hihi. Underbara barn!

Hili sa...

Han kommer bli bästa brorsan i världen :)

Ninni sa...

Det låter underbart!! Vi är så glada för er skull!!

Anonym sa...

Ja, din Nemo är en älskade och trygg barn som har en bra själv känsla, han kommer säkert att inte uppleva Leon som en hot. De kommer att ha det super mysig i ert idyllisk hem.
Kram.
Mercedes-