måndag, juli 25, 2011

6 dagar

6 dagar över tiden nu. Nemo föddes på den sjätte dagen efter bf och det innebär att jag nu gått över längre med Hästen än med Nemo. Det suger så jävla mycket. Ikväll har jag varit jätteledsen och det är skit. Jag önskar att jag bara kunde släppa det, men dagarna är en enda lång transportsträcka där jag inte vet vad jag ska ta mig för.

Alla säger att andra barnet föds tidigare än det första. Det gäller såklart inte mig. Alla säger att förlossningen med andra barnet går snabbare än med första. Det kommer säkert inte heller att gälla mig. Det kommer säkert bli lika utdraget och jobbigt som med Nemo.

Sjukt tråkig och tragisk blogg jag vet.

4 kommentarer:

Ninni sa...

Vet inte om du funderat på hur du vill att förlossningen ska vara denna gången men över lag verkar det som att det går hyffsat snabbt för dem som använt dyktekniken. Googla och läs så har du nått att göra tills det är dax :)
Det funkade iaf för mig förra gången.

Maua sa...

Du får gnälla hur mycket du vill, han är ute innan du vet ordet av och förlossningen kommer säkert bara säga plopp :) Läser med spänning varje dag, får passa på att önska lycka till :)

Marie sa...

Gillar din blogg skarpt!!! Så även nu!!!
Du kallar det att du klagar men jag tycker det är så spännande att läsa, även när du är gravid alla dina käslor och så!! Fortsätt skriva, jag vill kolla in här varje dag och höra hur ni mår!!!
Och du förlossningen går som den går...fundera inte så mycket på den, ut kommer han åndå! =)
Varm kram till dig!

Evelina sa...

Vännen! Jag vet (nästan) precis hur det känns. Gick ju två (ynka) dagar över tiden med Vilde och varje dag var som en vecka - vilket ju gör sex veckor för dig idag. Usch, usch usch! Men han kommer och då kommer han vara värd all väntan i världen.
Puss, puss, puss!