torsdag, juli 28, 2011

Natten

Shit vad jag har glömt hur det är att ha en bebis! Och ändå är det knappt två år sen Nemo var nyfödd.

Leon sov hela kvällen men vaknade lagom tills vi skulle lägga oss. Sen var det kört. Han somnade till efter mat men vaknade direkt vi la ner honom och var så ledsen. Stackaren hade nog ont i sin lilla mage och jag har glömt allt man gör då. Minifom från Apoteket är det enda jag kan komma på.

Lite efter tre tog Kalle över och Leon somnade efter en del gråt. Jag vaknade efter 7 nån gång av att han låg och sög på händerna i sömnen så jag ger honom mat nu och sen hoppas jag att han sover vidare en stund.

Jag får lite panik av hur vi ska få ihop det när Nemo kommer hem. Då får jag ta hela nätterna själv så Kalle kan vara med Nemo när han vill stiga upp. Ja det löser sig väl hoppas jag..



1 kommentar:

äppelblomman sa...

Uscha ja det är ju det värsta med små bebisar. Men jag lovar att inom en vecka så har ni vant er vid varandra och han kommer att sova mycket bättre!
Ett litet tips som har hjäpt på mina barn vid magont är att lagg dem över knäna med magen ner mella knäna så att den liksom hånger i luften så att det lättar på deras små magar. Hoppas att du fattar vad jag menar;-)
Och med Nemo kommer det gå fantastiskt bra! Han kommer bli en superbra storebror!

Kram K