torsdag, juli 07, 2011

Dumma ungar

När jag lämnade Nemo på dagis idag märkte jag att hans blöja behövde bytas. De andra var ute så jag gick själv in och gjorde det innan jag skulle åka. Det är ett fönster som går ända ner till marken i rummet där blöjorna byts och utanför ställde sug två större pojkar och glodde. Verkligen stirrade. Jag blev irriterad för varför måste de stå där och glo?? Har inte Nemo rätt att få byta blöja ifred? Jag frågade ungarna genom rutan om de såg nåt som var intressant men de bara flinade och stod kvar. När vi var klara och kom ut var de en bit därifrån och jag frågade om de tyckte det var kul att stå och glo men de svarade inte utan gick bara. Jag sa till en av fröknarna och frågade om de äldre barnen brukade stå och stirra genom fönstret. Hon sa att det brukade de inte och jag sa att jag inte tyckte det kändes bra eftersom det blir väldigt utlämnande för Nemo.

När jag sa hej då till Nemo blev jag gråtfärdig och kände mig så ledsen. Jag kanske överreagerar och är väl extra känslig just nu men jag fick en massa tankar i huvudet när jag åkte därifrån. Tänk om de kommer reta honom, han är så liten och förstår inte och de var så mycket större.

Jag åkte till Malmö för att leta födelsedagspresent till Kalle och där har var och varannan människa kommenterat mig och jag är så less nu. Du ser väldigt spänd ut sa expediten på Åhléns. Jaaaaa tack, precis vad jag vill höra!! Ååå idag är ingen bra dag...



9 kommentarer:

Sofie sa...

Ungar och folk alltså...Måste folk kommentera allting eller? Tycker du har skitfin mage för övrigt om jag nu också ska kommentera ;) Såg dig och Kalle på Nova i helgen, kände igen dig och det tog en stund innan jag kopplade :)

Lina sa...

Jag fattar inte heller varförfrämmande människor måste kommentera det. Som om du var allmänt gods eller nåt. Du är ju för tusan en människa, ingen sak som folk har rätt att snacka högt om.

Katarina sa...

Men du är ju jättefin som gravid! Fan folk ska alltid hålla på o glo. Kramar från en trogen läsare!

Mirijam sa...

Säg till mig så kommer pms-Majsan och eliminerar både ungjävlar och Åhlenskassörskor.

Linnéa sa...

Ni är så fina!!!!!!! Love you!

Anonym sa...

Du är fantastiskt vacker med dina fina bebismage. Du bär på en skatt så försök strunta i alla avundsjuka kommentarer.

Sara sa...

Förstår inte varför folk ska kommentera och lägga sig i. Märkligt eftersom det inte är deras ensak! Jag håller med de andra om att du är jättefin i din gravida mage och jag tycker verkligen inte att du ser "tjock" ut, inte sådär svullen som vissa blir :)

Jenny Shima sa...

de ungarna har inte lärt sig någon hyfs och inte expediten heller.
Jag är också jätterädd att någon på dagis ska vara dum mot Oliver. JAg skulle antagligen spöa upp föräldrarna om det hände. Jag vet ju att det inte löser några problem men jag tror du förstår vad jag menar.

Jag tycker att du är jättefin ta det till dig och skit i dumma komentarer.

kram

Idde sa...

Barn är ju nyfikna av naturen, kreativt och modigt! Värderingar om förnedring skapar vi med våra fördomar. Nej, de har kanske inte lärt sig "hyfs" men då kan man sätts sig ner och prata om det istället för att själv döma!!