torsdag, juli 21, 2011

Misströsta inte...

.. försöker jag säga till mig själv. Men det är fan inte helt lätt att gå över tiden. Det går inte att beskriva känslan och jag vet att det låter skitlöjligt, bebisen kommer ju att komma. Igår kände jag mig så hoppfull och glad men idag uppgiven och deppig. Jag inbillar mig att jag kommer gå två veckor över tiden för att sen bli igångsatt och att allt kommer ta sjukt lång tid. Eftersom jag inte känner något nu så är det så svårt att tänka sig att det faktiskt kan komma igång när som helst.

Det regnar ute och det är svårt att ta sig för något. Jag har sovit och städat Nemos rum och ska nog ge mig på badrummet också. Lika bra det. Imorgon ska jag åka och titta på en kanin om ingen bebis bestämt sig för att komma. Jo för kan ni tänka er, helt plötsligt behöver jag en kanin för jag har sålt alla ungarna och eftersom Herr Kanin behöver sällskap ska jag skaffa en hona till honom. Jag bestämde mig för en rexkanin igen, som Hilde var, och imorgon ska jag åka till Lomma och titta på en ettårig hona och två ungar och kanske köpa en av dem. Om inget annat händer då, men det lär det ju inte ska göra känns det som.


10 kommentarer:

Emma sa...

Det är precis en sån som jag beställt, underbart söta!

Linnéa sa...

Vad roligt! Hane eller hona? Vem ska du köpa av?

Emma sa...

Mamma och hennes man. Där finns två och jag har inte ens kollat könet än. Fast om du ska köpa i Lomma vill nog mamma skicka bud om en hona. Dom har en hane som har helt underbart psyke hemma.

Linnéa sa...

Ja jag ska till Lomma och titta, hon hade två honor med den teckningen.

Emma sa...

Om dom har stamtavla, vill du ta en hona till mamma då med dig hem? Så kommer jag och hämtar den isf och "min" kanin. Fast vi kanske ska hoppas på att du inte kommer iväg ;)

Linnéa sa...

Just de två honorna hade för många prickar för att vara utställningsbara sa hon, men du kan väl ringa och fråga? De var leveransklara i början av augusti. Men kolla med henne så kan jag ta med en hem när det är dags! Klicka på annons-länken i inlägget så finns hennes nummer där.

Emma sa...

Okej tack. Jag ska hämta den hos mamman imorgon så jag ska passa på att fråga om dom vill ha en som inte är utställningsbar. Tack för hjälpen sålänge!

Lilla Anna sa...

hua ja!! Jag kan bara tänka mig. Hedda kom ju dagen innan beräknat och det var hemskt jobbigt att vänta även innan BF. Men sen mådde jag ju ganska dåligt också och fick i princip bara ligga ner sista tiden men iaf. Att vänta på sin lilla gossebebis är jobbigt! Håller tummarna tt hästen GALOPERAR ut snart, inget långdraget här inte...

Evelina sa...

Misströsta inte, helt plösligt säger det pang - utan förvarning- och sen är det igång.
Passa på att fylla frysen med en massa färdiglagad mat innan dess så slipper ni tänka på det när den lille väl behagat komma ut.
Kram!

Jonny sa...

hallå där Kalle å Linnea,
1 gammalt husmoderstips är att ha intimt umgänge ,det kan sätta fart på saker o ting ,lycka till....