söndag, juli 24, 2011

...

Den som är trött på att jag gnäller och klagar behöver inte läsa det här inlägget.

Men jag är så förbannat trött på det här nu. Det är inte ett dugg kul. Jag veeet att jag är löjlig och fånig men det kan inte hjälpas. Jag orkar inte mer nu. Tanken på att jag om en vecka fortfarande kan vara gravid gör mig tokig. Det känns som att ingen förstår, att jag bara är fjantig som håller på och det stämmer säkert, men jag kan inte hjälpa det.

Om jag bara hade känt nånting, det hade ändå gett mig lite hopp om att något är på gång. Men nej, det som jag känt innan har försvunnit och det känns som det inte kommer bli nån bebis än på länge. Om man mår bra och bebisen mår bra kan man få gå 21 dagar över tiden innan man blir igångsatt. Fatta!! Då kommer Hästen inte komma förrän efter Nemos födelsedag! Det kommer säkert hända mig bara för att jag gått och trott att "när som helst kommer han". Och de jävla barnmorskorna som säger att det är nåt på gång. Eller hur, det händer inte ett skit här kan jag tala om!!

Jag har fixat med bakning och dukning och disk och gäster hela dagen och nu orkar jag inte ens sitta upp. Ryggen och revbenen känns helt ihopmosade och jag känner mig bara så jävla uppgiven.


8 kommentarer:

Ninni sa...

Då kan du tänka dig hur det är för mig.. jag har typ glömt bort att jag ligger tre veckor efter dig så det är lixom inte ens dax för mig.. har jag otur får jag vänta till den sista augusti... du har juh iaf redan gått över tiden, jag har 2,5 veckor kvar till bf!!

Anonym sa...

Hi hi jag tror jag vill ändra mitt datum och hålla med Eve om 31 december:)
Det blir till att ha tokmycket sex hela natten och hela dagen imorgon, då kanske han kommer i november:) PUSS! /Marika

Kalle sa...

Även om det inte är samma sak för mej så längtar jag också efter att hålla i honom och se hur han ser ut. Men man kan ju inte göra mer än att vänta tyvärr. Men jag tror inte alls att det tar 21 dagar.

äppelblomman sa...

Jag säger bara KNULLA!!! Jo då det kan sättas igång efter så där 3:e samlaget;-) De var iallafall vad min bm rekomenderade mej...;-) Men inte fan hände det något;-)
Vet precis hur frusrerad du är, de är HEMSKT att gå över tiden...
Kram K

Elin sa...

Jag kan precis tänka mig hur du känner dig just nu - och du FÅR känna så!!! Det är din fulla rätt!!!

Men menar du verkligen 21 dagar över tiden!? Jag har hört 14 dagar...! :-/

Jennie aka Limepuff sa...

Åååh vad frustrerande :( Men det äääär ju faktiskt jättebra att ni mår bra :) Duktig du är som fixat massa saker! Ta ett bad, ansiktsmask, mys med dig? Den där magen är snart borta, vad vill du göra medan den fortfarande är kvar?

Eller bara gör som äppelblomman :D

Eijlert... sa...

Lider med dig, jag hoppas att det kommer igång snart. Förstår att det måste vara jobbigt. Styrkekramar från lilla mig.

Pyttan sa...

Jag uppmuntar till fler "gnällinlägg" det är en gravid kvinnas rätt =)
Kram