fredag, juli 29, 2011

Bra dag

Trots lite för lite sömn inatt har dagen varit väldigt bra. I förmiddags åkte vi till Lund för återbesök och PKU-prov och glädjande nog har Leon inte gått ner alls mycket i vikt. Vi tog sen en snabbfika på Mormors bageri medan vi väntade på att Jättekul skulle öppna. Där investerade jag i en amningskudde och jag är så sjukt nöjd med den! Väl värd varenda krona måste jag säga. Vi köpte även en ståbräda till liggvagnen så att vi inte alltid behöver ta dubbelvagnen. Drygt om jag till exempel ska vidare efter att ha lämnat på dagis.

Väl hemma kom Maggi, Ola och Alba och hälsade på. De hade med sig presenter och bjöd på lunch och vi kände oss väldigt ompysslade. Nemo och Alba har klappat och pussat Leon och det är så sjukt gulligt!


När de åkt tog jag pojkarna på en premiärtur men syskonvagnen och den är väldigt smidig för att vara en dubbelvagn, gick bra i terräng också. På väg hem stannade jag till och pratade med våra danska grannar och jag fick frågan om när bebisen skulle komma. Lovely.

Ikväll kom Jörgen och hälsade på och han bjöd på middag, vi blir så bortskämda! Och ett blomsterbud har vi också fått. Helt underbart måste jag säga.



Nu har jag lagt in alla bilder från systemkameran i datorn så jag tänkte skriva en förlossningsberättelse som kommer inom kort!

4 kommentarer:

Mirijam sa...

Haha, DANSKJÄVLAR!!! Men allvarligt, satanigatan vad lika dom är, grabbarna!

Mirja sa...

Spännande att höra om förlossningen som verkar ha gått i rekordfart denna gång :)

Juristen sa...

Åh så ironiskt att jag måste skratta!!! Tror de du e ute med syskonvagnen för att det e skoj o du måste öva?! Nä folk som inte har nåt vettigt o säga ska va tysta! Men jag vill veta vad du svarade de???

Ninni sa...

Jörgen ser ut som en riktig familjefar :)