onsdag, juli 20, 2011

Mvc

Det var ett lyckat besök på mödravårdscentralen idag. Enligt barnmorskan visade jag många tecken på att något är på gång och hon sa att lite kan betyda mycket när man är omföderska. Hon trodde han skulle titta ut innan veckans slut och det hoppas jag också på!





Senaste tillskottet i presentberget. Vi fick den här helt underbara bodysuiten av Jenny, Ted och Oliver idag när vi var där och åt middag. En kanin, blommor och härlig grön färg, en present som hade alla rätt!

6 kommentarer:

äppelblomman sa...

Guuuud så söt bodysouit!!
Mmm jag tror att det kommer att dra igång snart, typ inatt;-)
Pillade barnmorskan lit? Det är annars ganska bra!
När jag gick över 11 dagar med Alfred så var jag hos BM på morgonen och hon pillade lite. Det drog igång på en gång. Men sen avtog det och jag kände inte ett skit. Gick o la mej och var måttligt glad. Vaknade upp vid tolv på natten och 5:40 är han född. Så från första känningen till att han var ute så tog det mindre än 6 timmar. Så du har 2 timmar på dej om jag ska få rätt nu om den 20:e;-) Hejja hejja!!! *fniss*
Kram o lycka till <3

Linnéa sa...

Nej hon kollade inte mig men jag hoppas det sätter igång snart och inte tar så sjukt lång tid!! Vill ha ut honom nu, är riktigt peppad!

Kalle sa...

Jag tror som jag har trott hela tiden! Att han kommer i morgon den 21.

Thina sa...

men då kanske min gissning den 26 kan va rätt :-) en kompis skulle ha idag, men än har det inte kommit nåt. Ni kanske får samtidigt. Vore lite kul. Fast du hamnar i lund va? Hon hamnar nog i malmö, eller trelleborg om dom har sånt där.

Lycka till, håller tummarna för att han snart kommer!

Linnéa sa...

Thina: vad spännande, kanske de kommer samtidigt. :) vi bor ju närmast Lund men väljer att åka till Ystad för vi trivdes så bra där förra gången!

Thina sa...

Aha ni åker dit, ja då borde ni ju inte hamna på samma ställe, men vem vet :-) Jag väntar med spänning på att min kompis ska få sin dotter nu och ja att din son åxå ska komma. Vi får se om det blir samma dag!