lördag, juli 11, 2009

Vilken lovely kväll det var igår. Kalle hade bjudit hem tre kompisar på öl och grillning för att fira sin semester. Jag älskar verkligen att vara nykter när folk festar. Det finns inget bättre. Jag la mig i sovrummet och tittade på Desperate Housewifes med tända ljus och det var supermysigt tills en full Jörgen kom och tvingade mig vara social.

Kalle var uppe tidigt och städade iordning och diskade och det är jävligt skönt. Hade fått spel om det hade sett ut som fan då jag tillbringade flera timmar igår med att städa.

Idag händer det nog inte så mycket. Vet inte när gästerna har tänkt bege sig hemåt, de är väl för bakfulla för att kunna köra än på ett tag. Nu får inte Kalle dricka mer innan Nemo kommer. Jag går in i vecka 38 idag och mellan v 38 och 42 kan bebisen komma när som helst och är det nåt jag inte vill så är det att köra mig själv till förlossningen. Är jag hård mot Kalle nu?

Ahhh nu ska de säkert sitta och glo på sjukt tråkiga Youtube-klipp med töntiga maskiner och bilar hela dagen. Sånt slöseri med en lördag.

2 kommentarer:

Evelina sa...

Inte ett dugg hård. Tror inte bena drack på typ tre månader innan förlossningen :D

Juristen sa...

Håller helt med... Inte alls för hård, så e reglerna bara!