söndag, juli 05, 2009

Igår åkte vi ut till Kalles föräldrars sommarstuga och badade i havet och fick jättegod mat. Det var en mysig dag och jag fick min vanliga sovstund i en solstol för att orka med dagen. Vilken pensionär man är. Det var en jättemysig dag och när vi kom hem kom Jörgen och han och jag kollade på The Devils Chair medan Kalle som är rädd för skräckfilmer la sig i sängen och surfade.

Idag trodde jag det skulle bli regn men det är varmt och soligt. Vi har planer på att åka till Rusta och köpa en ny grill eftersom våran gått sönder. Kalle jobbar bara en vecka till sen har han semester. Det längtar jag till!

Igår i bilen hem så satt vi och pratade om hur sjukt det är att vi snart ska ha en livs levande bebis hemma. Ingen av oss kan riktigt fatta det även om vi längtar jättemycket. Men det går liksom inte in i skallen på nåt sätt. Hur gör man för att förstå?

27 dagar kvar...

3 kommentarer:

Lina sa...

Ja, så spännande det måste vara att Nemo snart är "framme" :)

Jenny Shima sa...

Jag tror inte man kan förstå. Ju mer man känner att det rör sig desto mer verkligt blir det men samtidigt overkligt. Men jag är helt övertygad att alla vi som väntar på den stora dagen kommer att vara redo när bebisen kommer.

bena sa...

fast det bästa med dagen måste ju varit att du träffade mig ;)