måndag, juli 13, 2009

19 dagar kvar.. Är inte det helt sjukt? Den där väskan borde ju packas snart och jag har faktiskt köpt blöjor och grejer. Och små juiceboxar till mig. Fast Juristen trodde jag köpt dom till Nemo när jag berättade det för henne. Ja men han kanske blir sugen? Nej Juristen har nog inget som helst förtroende för mig som förälder. Jag har haft förvärkar litegrann i tre kvällar, senast i lördags. Men de får gärna vänta lite med att komma nästa gång.

Denna veckan händer det lite grejer. Idag ska jag till Malmö och till mitt jobb och bjussa på muffins som jag bakade igår. Imorgon ska vi till banken och sen till Kiviks marknad. På onsdag ska vi till Ystad och kolla in BB, och ta en sväng förbi Juristen. På torsdag kommer Kalles föräldrar med ett par bekanta hit och på fredag åker jag, Kalle och Nemos underbara gudföräldrar till Rigeleje och stannar där tills på söndag. Hoppas verkligen det blir fint väder så vi kan hänga vid havet hela lördagen.

Nu ska jag fixa iordning mig. Glöm inte att ställa frågor till Kalle, han kommer bli så ledsen annars.

5 kommentarer:

Juristen sa...

Jo jag tror på dig.... Men jag blir lite förvånad ibland =) Åh vi ska oxå till kivik imorgon, hoppas vi ses. Annars ses vi ju på ons! Lovely... Glöm inte Michael ikväll <3

Juristen & Hili sa...

Hili tror att Nemo kommer den 30 juli kl 15.23...

Mirijam sa...

Jag tror att Nemo kommer 3 augusti och mina frågor till Kalle är: 1) Vad tycker du har varit roligast under graviditeten och 2) vad känner du inför själv förlossnigen? Har du tex killkompisar som varit med och har du pratat med dom om det?

Lina sa...

Så spännande det är nu! Du kommer bli en toppenförälder, det betvivlar jag inte!

Hoppas ni får en trevlig helg i Rigeleje! :)

Emmi sa...

fan vad bra att ni ska checka BB innan. när filemon skulle födas fick tom blackout och hittade inte till förlossningen, katinka (filemons mom) kunde inte prata för hon hade så ont och allt var helt kaos! sen när han väl hittade kom dom och hämtade katinka och tom hade fortfarande blackout men det fattade ingen så han attade inte var han skulle parkera. stackarn hann precis innan filemon ploppade ut :')

hälsa kalle grattis att han har så snygg brud. puss.