onsdag, juli 01, 2009

Michael Jackson var min stora idol när jag gick på mellanstadiet. Han var allt, jag lyssnade på hans musik jämt, spelade in hans konserter och hade planscher och t-shirts och allt möjligt. Jag har aldrig för en sekund trott på några av de pedofilryktena som det skvallrats om. Jag tror helt enkelt att Michael umgicks med barn för att han kände sig på samma nivå mentalt som ett barn. Han har varit så hårt driven och inte fått någon barndom och i vuxen ålder när alla ville ha en bit av honom så var barn de enda han kunde umgås kravlöst med. Och sen såg någon girig förälder chansen till att stämma honom och få en massa pengar. Jag tror ju inte han var helt "normal", lite knäpp var han men det är ju inte samma sak som att vara pedofil.

Och nu är han död. 50 år gammal och det är sorgligt. Men han var den störste och kommer leva kvar för alltid. Tråkigt nog kommer väl alla gamar slita och riva hans döda kropp i stycken och det kommer skvallras om allt möjligt innan alla är nöjda och glada.

Min absoluta favoritlåt med Michael Jackson.

3 kommentarer:

Mayumi sa...

Om vi säger så här, idag är jag EVIGT tacksam att jag såg honom LIVE på Ullevi för 20 år sen. Han var helt enkelt magisk :)

Lina sa...

Ja, folk kommer dra igång en massa skit för att tjäna pengar på hans död... sånt är så jävla sorgligt.

Dessi sa...

Åh! Hoppade alltid till den låten på Dangerous-skivan när jag lyssnade som mest på MJ! Den är så bra :)