tisdag, juli 14, 2009

I ungefär två veckors tid så har det ringt från ett utländskt nummer hem till oss och till min mobil. En man som talar engelska med brytning frågar efter Kurt ErikssonVitemöllegatan och fast jag sagt att det är fel nummer så fortsätter han ringa med jämna mellanrum och nu klickar jag bara bort det. Det är så jävla skumt! Jag och Kalle bodde ju på Vitemöllegatan innan, då hette jag Eriksson, men Kurt tror jag inte jag har hetat nån gång. Och vi har ju samma nummer som när vi bodde där, till och med samma riktnummer fast vi numer bor i Lunds kommun. Jag tyckte han sa Vitemöllegatan 4 en gång men är inte hundra.

Nu är jag nojjig att det är sånt där lurendrejeri att när man svarar så kostar det asmycket pengar eller nåt. Kollade upp Kurt på Eniro det finns ingen sån på Vitemöllegatan i Malmö.

Någon annan som har en mystisk stalker?

7 kommentarer:

Sara Sthlm sa...

Ja, Amnesty International ringer mig var och varannan dag, har hela tiden missade samtal från dem. Jag har aldrig lyckats svara och fråga vad de vill. Jag antar att de är ute efter mina pengar (och kanske min själ) så angelägna som de är...

Anonym sa...

Varför har ni samma riktnummer när ni bor i Lund som i Malmö?

Torbjörn sa...

Kurt Ingvar Eriksson
19330908-XXXX
Vitemöllegatan 4 D, 3V
214 42
Malmö

En gammal gubbe...

Linnéa sa...

anonym: ja du säg det. när vi ringde och sa vi hade flyttat och gärna ville ha samma nummer så sa de vi kunde behålla riktnummer och allt.

tobbe: oj då, bättre detektiv än jag. den här kurt ingvar har inget telefonnummer oxå?

Lina sa...

Konstigt... de presenterar sig inte heller och säger att de ringer från ett företag eller så?

Men nu ser jag ju längre ner i kommentarerna att du fått hjälp att hitta denna Kurt-personen!

Torbjörn sa...

Har inget telefonnummer, lite svårare att få tag på.

Anonym sa...

Jag har själv jobbat på telebolag och vet att det är möjligt men det är inget som rekommenderas för om det händer något kommer ambulans/brandbil/polis inte veta vart de ska åka utan tror ni bor nånstans i Malmö.