torsdag, juli 02, 2009

Alltså den här värmen. Jag tänker inte klaga eftersom jag inte har några egentliga måsten förutom att ta det lugnt. Jag har dock ont i både händer och fötter för de är svullna och det är lite jobbigt, men vad gör det om 100 år? Eller om 30 dagar...

Jag har varit duktig idag och städat huset på förmiddagen. På eftermiddagen solade jag lite så svetten rann. Tur jag har köpt en vattenslang så jag kunde svalka mig med jämna mellanrum. Nu saknar jag verkligen sjön i Kättbo!

När det blev för varmt la jag mig i solstolen i skuggan istället och läste för att sen sova en stund, Underbart, jag älskar att sova ute. Jag föredrar egentligen hängmattan men eftersom jag tydligen väger sjukt mycket nuförtiden så gick repet av i ena änden när jag la mig! Det här är fan pinsamt, tredje saken min enorma kropp har sönder. Den första var en pall jag satte mig på så den gick sönder, sen var det bryggan i Kättbo och nu hängmattan.

Ikväll ska jag åka till Svedala för jag har köpt en bilbarnstol och en vanlig barnstol genom en bekant till min faster så jag ska hämta dem. Barnstolen är så fin, vit i trä och lantlig. Kommer bli perfekt i vårt kök.



Kalle hämtade vagnen i helgen och den är så fin! Är verkligen nöjd med att vi tog en lila. Kalle har köpt en liten Freddy Krueger-docka som pryder den nu, och vi ska göra en mobil med lite andra smågrejer vi köpt. Så nu är allt klart för Nemos ankomst. Måste bara sy om lite påslakan så jag kan bädda vaggan när han kommer.

4 kommentarer:

Lina sa...

Ja, jag dör också lite här i värmen. Men här börjar det mulna på och om lite tur blir det redigt med regn och åska snart :)

Mirja sa...

ja det är inte det lättaste att vara gravid med massa extra blod i kroppen i denna värmen.. jag tål ingen värme alls nästan.. trist.

MiaMaria sa...

Blev det en brio bilstol?
Den vita var superfin och kommer passa perfekt hemma hos er!!

Jenny Shima sa...

Det enda som gäller för att det inte ska bli helt olidligt är att ligga still,köra fläktarna och öppna fönsterna när det är svalare. Jag hoppas på lite åska så det blir lite mer behagligt.