fredag, juli 10, 2009

Jag kom hem sent igår kväll från Vejbystrand. Det har varit jättehärligt och nu rullar jag fram mer än förut. Farmor proppar i en mat, godis och annat gott hela tiden! Det är verkligen helt sjukt. Och sen oroar hon sig för att man ska svälta ihjäl. Igår grillade vi korv, och hon la upp ett helt pkaet sojakorvar till mig på grillen. Det är 9 korvar! Och de tyckte hon jag skulle äta med bröd OCH pommes. Jag tvingade i mig tre och sen kändes det som Nemo inte fick plats, han har nog legat helt ihopknycklad i magen.

Emma tog lite fina bilder på mig vid havet. Det kommer vara så roligt att titta tillbaks på magbilderna sen när Nemo kommit. För hur jobbig och otymplig magen än är så kommer jag sakna den jättemycket!

2 kommentarer:

LolitaRegina sa...

så himla vackra bilder!! gud, vad snygg du är! (det har jag ju iofs tjatat om förut, men ändå.. :P)

Jenny Shima sa...

Lite så känner jag med min mage också fast den är ju lite mindre än din (än så länge). Det kommer bilder snart. Jag kommer att sakna rörelserna, varje gång jag klappar mig på magen svarar bebisen med att sparka tillbaka, det känns helt underbart. Fast det kommer ju att vara ännu roligare när bebisen är hos oss :).