fredag, juli 31, 2009

Kaninerna är så söta, och roliga att titta på. Igår hade alla ungarna värsta fnatt-attacken och kutade runt runt och gjorde hopp hit och dit i hagen. Och Hilde och Dino är för roliga. De älskar att gräva hål. Den ena gräver och så står den andra bakom och för undan jorden och så turas de om. Men igår så grävde Hilde och så ville Dino gräva så han bet henne i röven och då blev hon sur så när han fortsatte gräva så vända hon sig om och puttade tillbaks jorden i hålet igen.

Lucia och Charlie * Hilde
Hilde är oftast en rätt skitig kanin, kanske inte så konstigt
Herr Kanin och Lilla Leo * Charlie undrar vem fettot i hans hage är
Herr Kanins favvoplats * Lilla Leo är en kopia av sin pappa, både till sättet och utseendet


Vi har varit hos barnmorskan idag och Nemo mår finfint. Hoppas bara inte han trivs så mycket att han kommer stanna kvar i magen i ett par veckor till. Han har fixerat sig iallafall och mina förvärkar är ett tecken på att livmodern arbetar och att tappen mjuknar och det är ett stort plus. Mitt blodvärde hade gått upp också och det är kanon. Och själv hade jag inte ens gått upp ett kilo, wohoo!

Ikväll ska vi ju gå på bio och innan så tänkte vi äta tapas på den restaurang vi åt på kvällen då Nemo blev till. Kan ju vara kul att avsluta det hela där det började. Typ iallafall, det var ju inte på själva restaurangen och jag hoppas jag slipper föda där också.

Nu håller vi alla tummar vi har för att han vill komma i helgen!

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Han kommer på måndag!!

Jenny Shima sa...

Vi håller tummarna :)