torsdag, juli 30, 2009

Jag känner mig verkligen trist, tråkig och sunkig. Städade huset idag och Kalle har satt upp tv'n på väggen, äntligen! Det har ju bara varit på g sen i typ februari. Jag hoppas detta var sista storstädningen innan Nemo kommer..

Imorgon ska jag och Kalle gå på bio och se Sommaren med Göran. Lika bra att försöka aktivera sig lite så tiden går snabbare. Tycker synd om Kalle som måste "underhålla" mig hela tiden. Jag behöver hjälp med en massa om jag vill göra nåt och övriga tiden är jag så uttråkad och vill spela spel och titta på film eller serier medans han kanske vill göra annat. Han säger att han inte är alls trött på mig men jag vet inte om jag tror på honom..

Om en stund ska vi iallafall se True Blood. Andra säsongen började sändas i juni i USA så varje vecka kommer det ett nytt avsnitt. Så sjukt bra serie, den bästa på mycket länge. Mycket blod och naket. Ni som inte sett den MÅSTE ge den en chans, den kommer gå på Svt i höst. Alla är så snygga även fast de är white trash, och Alexander Skarsgård är riktigt grym och snygg han med.



Aj jävlar vilken förvärk som kom där.. Härligt med smakprov...

1 kommentar:

Anonym sa...

Nämen inte kan ni gå på bio imorrn, det är ju då han ska komma, det lilla underverket! :D Har jag ju sagt hur länge som helst! :D