lördag, juli 25, 2009

Jag har fått en hel del frågor om mina kläder så jag tänkte svara på det.

Alla kläder du visat på bild medan Nemo har varit/är i magen, är det "vanliga" kläder du haft sedan innan eller mammakläder du köpt? Eller har du köpt "vanliga" kläder, fast större storlek än du brukar ha? Nyfiken, eftersom du ofta har så fina klänningar!

Det enda jag köpt i mammakläder är jeans och leggings. Alla tröjor och linnen är vanliga kläder som jag köpt i en eller två storlekar större. De flesta klänningarna är faktiskt i storlek M/L eller 38/40 så jag kommer kunna använda dem sen också vilket känns bra. Sen har jag ju en hel del klänningar från då jag vägde lite mer och de är ju lite rymligare. Klänningen i förra inlägget köpte jag till exempel 2005 på HM och det är en 38. Jag hade kunnat ha ännu fler av mina vanliga klänningar om det inte vore så att brösten är alldeles för stora.

De flesta mammakläder är så fantastiskt tråkiga, fula färger och bara helt.. ja sjukt trista bara. Bättre att köpa lite större vanliga kläder som man kan ha efteråt och kanske bara sy in litegrann. Det är ofta mycket billigare också eftersom ett mammalinne kanske kostar 129 kronor och ett vanligt likadant linne bara kostar 79.

T-shirt Lindex stl M, kjol Lindex stl S * Klänning HM stl 38, mammabyxor HM stl M

Klänning Gina Tricot stl M * Klänning HM stl M

Tunika Gina Tricot stl L, mammaleggings HM stl M * Linne Gina Tricot stl L, kjol Lindex stl S

5 kommentarer:

Jeanette sa...

sv. Tack så jättemycket, va glad jag blir!
ha det fint
kram

Jenny Shima sa...

Jag håller med,jag har dock hittat några mammatoppar som har varit ok men jag har kunnat använda en del av mina vanliga kläder, fördelen med dem är att de var redan i lite större storlekar eftersom jag var större för några år sedan.
Jag har hittat helt ok mammabyxor på PoP dock inget randigt eftersom jag inte gör mig i det.

Lina sa...

Hej hej! Lina här om du minns mig från några år sen? :-) Ville bara önska er lycka till med Nemo. Läser din blogg varje dag och tycker det har varit jättekul att följa graviditeten.

Du blir en grym mamma! Nej, inte elak så klart ;-) Kram!

Linnéa sa...

Lina ja men klart jag minns dig..:) vad roligt att du läser! tack för lyckönskningarna, hoppas du har det bra och mår bra! kramkram!

Anonym sa...

Du har så grymt snygga kläder! Jag inspireras verkligen av din stil, den är såååå snygg!!!

För att svara på din fråga på min blogg så kommer vi inte jaga praktiskt med Koira. Däremot kommer vi träna jakt, vilket är helt annorlunda då man använder dummy eller redan dött vilt. Men en tollare är ju egentligen en fågelapporterande ras, så det är väl det de flesta tollarägare använder dem till, men det finns de som jagar rådjur och annat också med dem. Perfekta allroundhundar!