tisdag, juli 07, 2009

Jag känner mig otroligt fantasilös just nu. Jag gör ju inte så mycket på dagarna så det stannar väl av i huvudet på mig. Igår köpte jag lite nya växter till trädgården, idag ska jag plantera dem. Spännande va? Jag ska även tvätta hade jag tänkt.

Allt är inhandlat och klart till Nemos ankomst. Förutom blöjor och en skötväska till vagnen. Och så måste jag sy de där påslakanen snart! Det ska jag nog göra idag. Stryka påslakan och sy.

Vad tycker ni jag ska skriva om? Behöver lite tips nu känner jag.

7 kommentarer:

MiaMaria sa...

Stryka????
Nu e du väl lite väl överambitiös?? Hehe.. själv stryker jag max en gång om året och det e på nyårsafton när man måste vara anständig och välvårdad =)

Mayumi sa...

Summera dina tankar under resans gång :)
Hur upplever du graviditeten? Var det som du trodde? Hur känner du inför förlossningen mm....

Mirja sa...

Mayumis förslag om att summera dina tankar från graviditetens gång :) t ex tankar den dagen ni plussade, första illamåendet, första sparken mm :) och de gånger då graviditetshormonerna som spelat spratt etc..
Sen kan du lägga ut tips på goda brödrecept här på bloggen om du har :) jag är inne i en brödbakningsperiod och vill prova olika recept!

LolitaRegina sa...

Jag håller med Mayumi! summerna dina tankar som varit kring graviditeten, med cravings etc. etc.! Är sååå nyfiken och jätteavis.. som du vet ;)

Anonym sa...

Jag vill se hur kaninungarna ser ut

Lina sa...

Lite mer kaninfoton skadar ju inte :) Och fler foton från hur Nemos rum ser ut!

Anonym sa...

En intervju med Nemos pappa är ju ett måste! Vad har han för tankar om hur det blir att få en liten knodd? Sen får ju även du svara på frågorna tillsammans med honom om du vill...! :)