onsdag, juli 01, 2009

Äntligen fick vi komma på ultraljud och det var så spännande! Nemo hade växt som han skulle och var ingen jättebebis. Vägde ca 2500 gram idag och kommer han som han ska och fortsätter växa normalt blir han en normalstor bebis på ca 3500 gram. Känns rätt skönt måste jag erkänna. Och han är definitvt en kille, det har vi bildbevis på.

Han ligger med huvudet neråt med ryggen på min högra sida. Vi fick se hans ansikte och han var så söt! Min näsa och Kalles överläpp tyckte jag det såg ut som. Men jag hoppas han får Kalles fina näsa. Han hade långa ögonfransar så man kunde till och med se dem, och så hade han jättelångt hår i nacken. Man kunde se det flyta i fostervattnet så långt var det. Och bara bak, fram såg man lite men inte alls så mycket. Så Nemo komer födas med hockeyfrilla!

Nu ska Nemo bara växa till sig lite och sen är han redo att komma ut till oss och jag ser fram emot det så mycket! Är inte alls nervös, bara förväntansfull.

5 kommentarer:

Dessi sa...

Vad härligt! :)

Anonym sa...

Oh Linnea vad spännande!!! Ser man sååå mycket på ultrljud?!!! så vad det inte när jag var gravid... fast, ja.... Manuela fyller 11 år idag...
Stor kram.
Mercedes.

Jenny Shima sa...

Vad kul att allt ser bra ut. Hoppas att du inte smälter bort i värmen. Jag kör svala duschar och fläktar.
Kram

Juristen sa...

Hejja Linnet! Riktiga mammakänslor =) Det kommer bli finemang detta...

Linda sa...

Oj, man kunde alltså se att han hade hår på huvudet!? Vad häftigt! Skönt att det verkar bli en normalstor bebis :)