torsdag, november 13, 2008

Utvecklingssamtalet idag gick jättebra! Susanne var jättenöjd med mitt arbete här och tyckte jag hade "behandling i mig". Jag kom in som en frisk fläkt, 10-15 år yngre än övriga i personalen och har varit pigg,glad och aktiv. En sak som jag blev extra glad att höra var att Susanne tyckte jag klarat att jobba med kvinnor som är äldre än mig väldigt bra. Jag har fått full respekt trots att jag varit yngre än många jag jobbat med och det beror på att jag är den jag är och trygg i mig själv. Enligt Susanne så vinner jag i längden med min personlighet och det jag tror på.

Jag frågade henne hur det kom sig att jag fick jobbet på Brunslöv. När jag var på intervju blev jag ju intervjuad av både LVM, Ungdomshemmet och Brunslöv samtidigt och enligt Susanne var alla tre intresserade av att anställa mig men hon hade "vunnit striden" som hon sa.

Det enda hon ville jag skulle göra var att ta för mig mer och tro mer på mig själv och det är något jag kämpar med och som jag är väldigt medveten om. Och det är något jag har problem med i min vardag också. Men jag tror att med tiden, när jag fått mer erfarenhet så kommer jag kunna ta för mig och lita på min intuition och magkänsla fullt ut.

Det känns sjukt bra att få dessa ord med mig nu när jag ska ut i jobbsökardjungeln igen, något jag inte ser fram emot. Men nästa vecka vet jag mer om min framtid och jag hoppas allt löser sig smidigt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt :) Grattis till alla fina kommenaterer.
Kram / Evelina