söndag, november 09, 2008

Ahhh det har varit en otroligt skön helg. Mycket vila men vi har ändå fått många nödvändiga saker gjorda.

I fredags åt vi ju tapas på en restaurang i Lund. Det var supergod mat och servicen var hur bra som helst. Jag åt färskostfyllda paprikor, kycklingspett, små brödbitar med chevre och honung (egentligen med nåt kött runt men jag beställde utan), potatisklyftor och vitlöksbröd. Efter maten köpte vi en säck med lösgodis och åkte hem för att titta på OZ.

Igår var det ju mest krattande och klyvande och idag har jag städat till kaninerna och så har vi klyvt all ved. Jag klyver och Kalle staplar. Vi har även tagit in utemöblerna och grillen och jag tog in de sista pelargonerna. Borde gjort det för länge sen men jag hoppas de klarar sig..

Förresten, imorse sken solen så då tog jag på mig en kofta och en stor sjal och satte mig ute på framsidan och drack té och tittade på fåglarna. Lovely.

Så är det en ny vecka på ingång. Det är en del jobb och så är det fest hos Elin på lördag. Vi ska ha Singstar-kväll och det ska bli sjukt roligt. Annat kul som händer framöver är suspensionshowen (längtar sjukt mycket!), julmys i Saxtorp med gamla Vitemöllegänget, middag hos grannarna där Kalle ska lära sig laga mat och så får man julpynta snart! Jag längtar sjukt mycket, och det kommer bli så mysigt här hemma.

Nu ska jag kolla på Prison Break, avsnittet som är imorgon. Men eftersom jag jobbar får jag se det ikväll istället.



Mitt nuvarande skrivbordsunderlägg

5 kommentarer:

LolitaRegina sa...

TACK!! för kommentaren i min blogg, den värmer!!! *jätteglad*

Maja sa...

Åhh, jag ska också på suspension kvällen tänkte jag. Ska bli sjukt spännande då jag inte sett nån suspension irl ännu! Ses där :)

Anonym sa...

hej hej, jag undrar bara lite om dina piercingar, jag funderar starkt på att pierca mig i vår, då jag fyller arton. jag har länge velat göra det och har precis kommit på att jag vill pierca kinderna, så som du har. jag undrar bara lite om hur det går till och om det är lätt att det blir infektioner och om du känner att du gjorde ett bra val?

ha det så bra.
mvh sara.

Anonym sa...

Jag är så avundssjuk på dig. Jag vill också köpa hus :/

Anonym sa...

jag ska nog banne mig komma och kolla på dig den tjugoförste! men hörru, var, hur, när kan man prova på suspension själv? jag vill också ju!