onsdag, november 26, 2008

Samtalet är ringt och jag ska på ett spännande möte imorgon kl 13. Innan dess tänkte jag åka till Ikea för ljusen börjar ta slut här hemma, dags att bunkra upp. Jag tänder massa ljus varje kväll så ett 100-pack går åt snabbt. Sen blir det handling på Willys också, behöver fylla på frysen.

På lördag ska jag och Kalle till våra grannar på middag och det ska bli riktigt kul. De är underbart snälla och det är verkligen kul att komma så bra överrens. Bra grannar är guld värt! Det är Kalle och Magnus som ska stå för maten eftersom Magnus ska lära Kalle hur man gör. De ska börja klockan 7 på morgonen med att gå igenom matlagningens grunder, typ koka ägg och sånt.

På söndag är det julskyltning här i Veberöd och det är ju synd att snön håller på att försinna. Hade ju varit urmysigt med en vit julskyltning. Men bor man i Skåne så.. Och självklart ska vi sätta upp ljusstakar och stjärnor i helgen, jag längtar! Det kommer bli så mysigt. Imorgon ska jag köpa fler hyacinter för jag vill det ska dofta ännu mer.

Förresten, jag fick svar på proverna från coloscopin och allt var normalt, och det var ju skönt att höra. Nu hoppas jag på att jag aldrig kommer behöva göra en sån undersökning igen.

Och vädret är verkligen piss idag. Jag släppte ut kaninerna när jag kom hem från jobbet men de har inte satt en tass utanför burarna och då är det illa.

Nu sitter jag och klurar på vad jag vill äta till middag. Det står mellan mjukt tunnbröd som jag då ska baka och någon soppa eller tacos. Det får bli dagens fråga:

Om du skulle äta middag här ikväll, vad hade du helst velat ha? Potatissoppa och hembakat, mjukt tunnbörd eller tacos?

9 kommentarer:

Anonym sa...

jag skulle vilja ha kycklingtacos och sen skulle jag vilja ha en kväll med snö och kallt och en promenad och tv!

Mayumi sa...

Duuh, tunnbröd o soppa såklart!! :)

Kommer Kalle med till Kättbo i jul förresten?

Anonym sa...

Soppa låter supergott såhär en ruggig kväll i november.

Lena sa...

Skönt att höra att det finns bra grannar... Eftersom jag åt soppa till lunch väljer jag tacos!

LolitaRegina sa...

soppa och hembakt såklart, det finns ju inget bättre än hembakt! :)

LolitaRegina sa...

soppa och hembakt såklart, det finns ju inget bättre än hembakt! :)

LolitaRegina sa...

förlåt för att det blev dubbelpostat, viggo klev på tangentbordet.. ;)

Anonym sa...

fett lätt potatissoppa o hembakt! Tacos kan man radera ur maträttsalternativet.

Bara Lisa sa...

Hembakade tacos tack. :)