torsdag, november 13, 2008

Igår kväll gjorde jag något som jag inte kan göra hemma i huset. Jag tog en jättelång, rykande het dusch innan jag la mig. Sen hade jag rena sängkläder med mig och ett par varma strumpor och fan vad skönt jag sov! Det enda jag saknar i huset är ett badkar eftersom varma bad är något av det bästa jag vet. Vi kan inte ens duscha riktigt varmt för att man måste spara på vattnet och sen är det något fel på rören så det är ett läge som gäller liksom.

Nu är det bara ett jobbdygn kvar och idag ska jag ha utvecklingssamtal med chefen och sen ska vi till Vellingeblomman och äta lunch och titta på alla fina julsaker och blommor. Det ska bli supermysigt, länge sen jag var där nu.

Förresten, idag när jag kollade kommentarerna så hade jag fått tre stycken varav endast två svarat på Dagens fråga. Jag måste erkänna att jag blev lite besviken eftersom jag såg fram emot att läsa en massa inspirerande och intressanta svar. Men sen kom jag på att jag kan ju inte bli irriterad, de som inte svarat är ju antagligen inte bra på någonting. Så måste det ju vara för inte har ni väl bara struntat i min fråga?


Dagens fråga:

Hur ser den ultimata fredagskvällen ut för dig?

7 kommentarer:

MiaMaria sa...

God mat, goda vänner (fast dem ska man inte äta) och ett roligt spel. eller mysbyxor, snacks och en bra film i trevligt sällskap.

Jag svarade inte på dagensfråga för att jag e en bitterfitta just nu.. men jag tror att jag e bra på att se folk och göra så att de känner sig sedda. Vad e du själv bra på?

Anonym sa...

den där frågan har alldeles för många svar! men ok, tre av dom är:
1. någon rolig fest med mycket roligt folk och mycket annat
2. en mysig kväll i bekväma kläder i bekvämt sällskap, i form av vänner
3. en mysig kväll i bekvämt sällskap, i form av pojkvän (om man hade nån förstås...)hehehe

Anonym sa...

Den ultimata fredan för mig är God Mat, helst en god bit av älgkött, rödvinsås och potatisgratäng å en sallad med fetaost mmmm å man får inte glömma ett gott rött vin till = )
Detta vill jag avnjuta tillsammans med min man å mina barn med levande ljus å lugn musik. Så här ser de flesta fredagarna ut för oss, jättemysigt sen blir det mysa brevid tv:n till en fredas film i tecknat... = )

Anonym sa...

ärligt talat så kom jag inte på någonting som jag tyckte att jag var RIKTIGT bra på som var värt att skriva om. typiskt svennigt va?

En perfekt fredagkväll börjar med att få åka och impulshandla en massa goda frukter och nötter för att sedan åka hem, laga mat tillsammans och göra en superfruktsallad på alla möjliga exotiska frukter. sen en riktigt bra feelgoodrulle, typ Amelie från montmarte med täcke, sambo och kudde i soffan samt alla katterna också.

En riktigt rolig utekväll kan också vara kanon men hemmakvällen är nog att föredra, den ger inte samma bakfylla.

Anonym sa...

Tar ett bad, skrubbar, smörjer in kroppen och dricker ett glas vitt! Sen drar jag på mig mysmunderingen och pillar lite i köket ..
Beställer hem lite thai och kollar på film med katten eller/och en vän.

M sa...

Den ultimata fredagen är när man ätit gott och det är dags att mysa ner sig i soffan, dåå går man istället ut till ormhuset och har veckostädningen hos alla ormar, moppar golvet och gör det där lilla extra som gör varje fredag till världens bästa!

LolitaRegina sa...

den ultimata fredagskvällen är god mat och massor med gott vin i underbara människors sällskap. den är sen och lång och avslutas så barnförbjudet det bara går.. ;) (fast då räcker det med bara EN underbar människa i sällskap förstås! :P)