torsdag, november 20, 2008

Det fanns en kommentar till artikeln i Skånskan om suspensionshowen:

Du ÄR galen, Linnéa! Enligt mina och de flesta andras kriterier är du verkligen det! Om någon vill titta på dig i din galenskap är de också bra sneda. Är du säker på att de inte stirrar dig i ansiktet snarare än någon annanstans? Det är inget fel på att vara galen. Fler borde vara det. Men om man vill hänga i krokar iklädd fula raggsockar tycker jag att man kan göra det hemma på rummet eller på någon institution. Anledning: du gör det enbart för din egen egotrippade skull! 0,0 i värde.


Jag vill träffa den här människan. Tänk så fantastiskt att han/hon VET precis hur jag är. Han/hon VET att jag är skvatt galen. Det visste inte jag så det vore angenämt att få ses och kanske få veta lite mer oanade saker om mig själv. Och att jag gör det enbart för min egen egotrippade skull, klart som fan jag gör det! Skulle jag göra det för någon annans??? Nu är det en show där människor kommer och tittar, men den gör jag pga att det finns en efterfrågan och om jag inte minns helt fel så tror jag nog att det är frivilligt att komma dit och titta.

Men det bästa av allt: Men om man vill hänga i krokar iklädd fula raggsockar tycker jag att man kan göra det hemma på rummet eller på någon institution.

Jag dör litegrann, att folk kan bli så provocerade. De kanske skulle prova att inte bry sig?

3 kommentarer:

Mayumi sa...

Hahahaha, ja, jag skrattade faktiskt också när jag läste det där om raggsockorna :)
Visst är det så, och själv hoppar jag grodhopp hemma med benvärmare.....suck vissa människor är bara avundsjuka för att de inte har nåt "eget" liksom. De borde testa mera, tänja gränser och leva, eller hur? ;)

Lena sa...

Det är bara att säga till. Kommer vara i Malung under jul, ett par dagar iallafall. Det beror på hur jag jobbar. Själv? Kättbo?

schmut sa...

om du hade hängt i raffset så hade det alltså varit helt ok?