fredag, november 14, 2008

Dagens fråga är inspirerad av en tävling på P3 populär som heter Gifta sig med, ligga med och döda. Det går ut på att välja en person att gifta dig med, en person att ligga med och en person att döda. Motivera varför.

  • Michael Jackson
  • Paris Hilton
  • Madonna


9 kommentarer:

Anonym sa...

oj. pest eller kolera? Gifta sig med madonna - hon är ju framgångsrik och begåvad, hon verkar vara grymt smart och trevlig. Ligga med Paris - hon är mindre äcklig än michael Jackson. henne blir man ju av med så fort det är gjort. Döda Michael - Han verkar ändå så missnöjd med sig själv.

haha, det här kändes konstigt :)

Bara Lisa sa...

Gifta sig med Michael Jackson för cash och roliga djur (om jag slipper ligga/umgås som par), ligga med Madonna och döda Paris. Tråkigt för Paris, men hon säger mig inte så mkt och hon kommer nog knarka/köra ihjäl sig alt. ta livet av sig/bli mördad ändå. I'm sorry :P

Anonym sa...

Gifta sig med Madonna, Ligga med Paris och döda Michael :)

MiaMaria sa...

Jag dödar mr jacksson för han ligger med barn, ligger med Paris men ser till att inte hamna på film (även om hon verkar rätt lam att ligga med, har sett filmen nämligen) och så gifter jag mig med madonna, hoon verkar mest stimulerande, tror att vi hade kunnat ha roligt ihop och intressanta diskussioner.

Lena sa...

Linnea va du tvungen att bara välja äckliga personer?

Anonym sa...

Kan jag få ligga med Paris och döda både Madonna (hon verkar sjukt pretto och fånig nuförtiden) och Michael (förklaring överflödig)?

Bara Lisa sa...

Tror man kan öva inför socionomlivet med Michael, mycket misär och så. Folköl och misär och gorillor, det gillar vi.

Anonym sa...

Döda Michael
Ligga med Madonna
och gifta sig med Paris
Michael e ja..man..
Madonna kan säkert några sköna moves
Paris är ung :)

Manu sa...

gifta mig med michael, så han kan lära mig dansa, ligga med madonna för det är lite milf-varning på henne.
samt döda paris med en trubbig sked därför att det hade kännts bra