söndag, november 02, 2008

Jag har sparat ganska mycket som jag skrivit på internet innan jag bloggade. Det är jättekul att sitta och läsa igenom några år senare, och ibland tragiskt men bra att komma ihåg hur man mådde och hur allt kändes då. När jag läser genom gammal text slår det mig hur mycket jag förändrats också, samtidigt som jag ändå är samma person. Märkligt men ni fattar säkert.

6 mars 2005

Igår var jag på KB för första gången på länge. Lagom mycket folk och vi dansade på scenen och hade trevligt.. Jag såg en kille som jag tyckte var söt. Långa dreads och pollisar. Jag och Nina2 satte oss vid honom och hans kompisar och han började prata med mig, frågade vart jag kom ifrån och massa saker. Sen gick vi upp och dansade men han gick ganska snart och köpte öl, så vi satte oss i ”köket” men där verkade han inte så intresserad längre så jag satt i protest och tittade åt ett annat håll och slutade prata med honom. Moget va? :)

Då kom en tjej och frågade nåt, minns inte vad, men bra var det i alla fall för jag följde med henne ut till stora baren. Vid bardisken hånglade hon upp mig och hon kysstes väldigt bra, men hon såg lite sleten ut så jag fullföljde inte det hela. Ska jag byta sida ska det vara för någon som är snygg och min typ..

Men men, jag får fortsätta att vara ensam ett tag till. Jag verkar ha glömt hur man ”raggar”, eller så har jag blivit så gammal och ugly att ingen vill ragga på mig.


Det var tider det, inget jag längtar tillbaks till iallafall. Men jag behövde ju bara vara ensam drygt en månad till för sen träffade jag ju Kalle! Tur jag inte hann byta sida...

Inga kommentarer: