söndag, november 16, 2008

Jätterolig tjejmiddag hos Elin igår. Som vanligt hade hon lagat supergod mat, lax med pressad potatis, sallad och två olika såser. Temat för kvällen var Singstar och vi började med att dela upp oss i två lag (med lappar!!!) och självklart vann vårt lag! A-laget hette vi eftersom vissa känsliga personer inte tyckte att Tidelaget passade sig.

Kvällen gick såklart väldigt fort som alltid när man har roligt och det närmade sig utgång. Vi hade tänkt gå på Debaser men de hade någon elektronisk kväll och det är ju kanske världens tråkigaste så Jenny gav som förslag att vi skulle gå till Breeze, fd Heartbreak. Så vi gav det en chans och det var en upplevelse som vi sent kommer glömma. Två sekunder tog det och sen hade vi äckliga killar på oss, runt oss och efter oss. Och inte fan fick jag och Maggi någon drink ens. Vid fyra traskade jag och Maggi till BK och hade djupa samtal om livet tills de stängde och sen stupade vi i säng vid sex imorse.

Idag har vi kollat på fula bebisar på Fejjan. Seriöst, varför lägger man ut bilder på sin bebis när den verkligen ser helt hemsk ut? Blir man så förblindad av kärleken till sitt barn? Jaja, det gav ju oss en rolig stund, iallafall ända tills ett rödhårigt pojkbarn på kanske ett år dök upp på skärmen och jag fick men för livet och synskador.

Och så måste jag dela med mig av det mest politiskt korrekta jag har hört på länge:

Vi sitter i taxin på väg till Breeze och jag sitter fram och pratar med den mycket trevliga afrikanska mannen som kör och då häver ***** ur sig:
- Kan vi inte få resan gratis, hon har ju afro!

Hahhaha så sjukt roligt! Mitt afro var förresten svart och snyggt efter min toning jag gjorde igår.




Bilderna från kvällen hittar ni här.

3 kommentarer:

Mirja sa...

haha, fula bebisar är ett roligt tidsfördriv... man blir ju helt paralyserad av dom ibland!

Anonym sa...

Alla tankar man har behöver inte komma fram i bloggen... FY vad du e grym!!! =) Har jag verkligen varit bästis med dig i skolan?!?!??! Puss

Anonym sa...

Jag gillar din frisyr och hårfärg :)