onsdag, november 19, 2008

Det var längesen jag skrev något nu, har bara publicerat videos, tävlingar och länkar senaste dagarna.

Idag är nog en bra dag känns det som. Om en stund ska jag se Top Model som jag inte sett sen i fredags, katastrof!!! Sen ska börja sy på kläderna som jag ska ha på showen på fredag. Jag hoppas verkligen de kommer bli bra. Har en vision men de är svåra att leva upp till har jag märkt. Klockan ett ska jag kuncha med Pelle i Malmö, vi ska äta libanesiskt och sen ska vi på ett möte angående min framtida karriär. Så håll alla tummar och tår i eftermiddag!

I måndags var jag hos min fina, fina vän Lisa i Helsingborg. Det var så roligt att träffa henne igen och hon var så fantastiskt vacker i sin stora mage. Tyvärr ska hon flytta tillbaks till Borlänge i januari. Så jävla typiskt. Precis när vi verkligen fått fingrarna ur röven och börjat ses så ska hon flytta! Vi hade iallafall en jättemysig dag och kväll, åt middag på Mezo och det var något av det godaste jag ätit. Det är värt att åka till Helsingborg bara för den maten. Jag fick även följa med in på hennes superviktiga och spännande jobb och så fick jag ett par klementiner.

Nej nu måste jag bädda ner mig och invänta Top Model. Men först, dagens fråga:

Om du skulle gå på en konsert ikväll, vilken artist skulle du helst vilja se?



Mitt val

9 kommentarer:

Mayumi sa...

Svårt val där men förmodligen R.E.M, för att jag fick gåshud när jag såg dom sist!

Anonym sa...

Vill se The Killers, för dem har jag aldrig fått chansen att se, skulle det inte gå så skulle jag mer än gärna se Håkan Hellström igen, han kan jag ALDRIG få nog av! :D

Anonym sa...

Muse! För Muse är dagens bästa live-band.

LolitaRegina sa...

håkan hellström såklart!!!! skulle eg. sett honom i torsdags, men konserten är framflyttad till slutet av fucking februari..
varför jag vill se håkan är förstås för att jag vill uppleva ett par timmar av ren och skär eufori, få sjunga, gråta, och dansa..

Anonym sa...

Det är en svår fråga, men 2 självklara val är Metallica & Tracy Chapman =0)

Elin sa...

Red Hot Chili Peppers!

Anonym sa...

Lotta Engberg

Anonym sa...

Live skulle jag vilja se..
Schysst att du fick några klementiner med dig hem haha, vad givmilt av Ica.
Jag håller tummarna för jobbet!
Kram
Gittan

Anonym sa...

Vi glömde skriva Lena Ph... Linda Bengtzing... Alla som sjunger schlager äger!!!