onsdag, november 05, 2008

Det gick mycket bra på undersökningen igår. Jag gick upp kl 6 på morgonen, tände en brasa och lite ljus, kokade té och sen bäddade jag ner mig i soffan för att se på Helt hysteriskt och dricka den fantastiska lösningen. Det gick bättre än kvällen innan då jag mådde sjukt illa av den.

När jag kom till Carema blev jag väl mottagen av världens snällaste sköterska och läkare. De var verkligen supergulliga och omtänksamma och gjorde att den jobbiga situationen kändes mer bekväm. Vid ett tillfällte under undersökningen gjorde det så satans ont så jag trodde jag skulle dö. Fy fan, om det gör ondare än så att föda barn så ska då jag inte ha några. De såg iallafall inget konstigt utan allt såg jättefint ut men de har tagit prover som jag får svar på om 4-5 veckor.

Efter undersökningen kom gulliga Kalle och hämtade mig. Och det var en jävla tur eftersom jag var jättesnurrig. Hade fått lugnande, smärtstillande och avslappnande så när jag skulle skicka ett sms efter undersökningen såg jag inte vad det stod på displayen för allt var så suddigt.

Kalle körde hem mig och jag bäddade ner mig i soffan och hade världens magknip för de hade sprutat in så mycket luft i mina tarmar. Vid 14-tiden mådde jag bättre och kunde äta. Sen somnade jag i soffan och sov så skönt.

Idag har jag sett Top Model i vanlig ordning. Ny säsong nu men jag har ingen favorit än. Sen har jag varit till Willys i Lund och Nova. På Rusta har de SJUKT mycket roliga julsaker och billigt jättefint julpapper så jag handlade på mig lite där. Köpte lite mer julpynt och annat på Indiska.

Fina rådjur va? Jag köpte dem i silver på Rusta för 29.90.

På fredag vill jag gå ut och äta tapas i Lund med Kalle. Har hittat det här stället, 'St. Michel Vin & Tapasbar', någon som varit där och kan berätta om det är bra mat?

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad skönt att allt gick bra, trots att det stundvis gjorde ont :/ Måste dock kännas tokbra nu när det ärgkjort och är över. Slippa tänka på undersökningen nåt mer :)