fredag, november 28, 2008

Jag pallrade mig till jobbet imorse fast jag mådde allt annat än bra. Jag hade stannat hemma en annan dag men fan vad trist för någon annan att bli inbeordrad en fredag och sova över. Nej härda sjukdomen, driv ut den ur kroppen! Det har jag inte lyckats med, halsen är öm och snoret rinner. Men det har blivit en bra dag ändå!

Jag och "min" klient körde till Nova Lund som vi bestämt sen innan. Jag köpte VÄRLDENS finaste (jag lovar, sååå fin!) tunika på Indiska. Fanns ingen bild på hemsidan men jag lovar att ta bild på den. Den är gräddvit eller cremevit eller vad man nu kallar det i modevärlden och antagligen kommer jag se fet ut i den som jag brukar i den färgen. Men det kan inte hjälpas, så fin var den. Köpte även ett fint hårband och jättegosiga tjocka strumpor som går över knäna.

Vi skulle egentligen till Rusta också men vi orkade inte så vi åkte tillbaks till Brunslöv och slappade i soffan ett par timmar. Nu har vi nyss hämtat en annan klient som kom med bussen från Malmö och köpt godis och chips och ska kolla på Pirates of the Carribean - Död mans kista. Kan se de filmerna hur många gånger som helst!

Ha en fin fredagskväll så hörs vi imorgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja tror inte jag fattade ditt inlägg... Var du privat och handlade eller var du med en klient på nova??? så fall vad för typ av behandlingsarbete utförde du på ???? =)

En annan sak fr perffa, jag tycker du är aningen gnällig =)PUSS

LolitaRegina sa...

nyfiken på tunikan!! jag tror inte alls du ser tjock ut i den, bara snygg som vanligt!! :)