onsdag, november 12, 2008

Telefonintervjun gick jättebra och tjejen jag pratade var verkligen fascinerad och det är roligt. Hoppas hon fick med allt, jag har en tendens att prata ganska fort. Intervjun kommer läggas ut på nätet på måndag och kommer i pappersformat ett par dagar senare. Lägger ut länken när jag får den.

Jag älskar att bli intervjuad, alla slags intervjuer faktiskt, även jobbintervjuer. Det är stunder jag tar vara på för det är inte så ofta man får sitta i ett rum med en person eller flera som är intresserade av just mig och sen få massor av frågor som bara handlar om mig hela tiden. det är kul att få tänka till och försöka ge så bra och målande svar som möjligt. Världens egokick, and I love it!

Nu ska jag börja med Dagens fråga, och första frågan är:

Varför är du bra på just det du gör? (Jobb, skola, hobby etc)

4 kommentarer:

Mayumi sa...

Jag är bra på att leda jogg/stav pass för att jag förmedlar mer än bara ledarskap. Jag förmedlar kunskap, känsla, redskap, positiv pepp och mental träning. Jag vet hur jävla jobbigt det kan vara ibland och jag vet hur och var man hämtar ny styrka./Susbus

Anonym sa...

jag är duktig i skolan eftersom jag har haft en dålig period då jag inte skötte mig speciellt bra alls och nu börjar jobba mig uppåt igen, trots att det är höst och man egentligen ska vara höstdeprimerad. hehe.

Anonym sa...

Snygg headerbild!

LolitaRegina sa...

jag är bra på rätt mycket, men nåt jag är alldeles särskilt bra på är mitt jobb! det är jag för att jag är lyhörd, lugn, empatisk, organiserad, och står i kontakt med mina egna känslor. jag har koll på läget helt enkelt! =)