onsdag, november 19, 2008

Det var ett kanonbra möte idag och en ny väg har tagit form. Det känns spännande. Efter mötet kilade jag in på Indiska för att köpa en julklapp och armband till fredagens utstyrsel och så hittade jag vita julstjärnor i papp med mönster i guldglitter. Superfina och superbilliga.

Nu är jag hemma, ringde Kalle och bad honom laga middag för jag skulle komma hem sent och kände mig så trött. När jag kom hem serverades det korv och spaghetti. Gullet.

Nu är jag så sjukt trött i kroppen. Fattar inte vad det är med mig. Det är som om jag skulle vara sjuk fast jag inte är det.

Det är dags för mig att sy vidare på kläderna jag började med i förmiddags. Allt är utklippt och nålat så nu är det bara att börja sy. Det ser ut att bli bra.

2 kommentarer:

Maja sa...

JKag trodde ju att jag skulle få se showen mern nej. Har ingen att gå med och kl 8.30 på lördags ka jag på anställnings intervju för mcdonalds. Får hoppas de blir lyckat och att de kommer fler tillfällen!

Lena sa...

Det på T (www.tkarlstad.se)där vi fikade, 279:-. Fick plats 2 mellanstora koppar. Om du vill ha en sån kan jag nog fixa det på något sätt, kontaket i Kättbo :)