söndag, oktober 12, 2008

Nu befinner vi oss i Kättbo och det är en fantastiskt vacker höstdag! Vi har varit ute och gått och jag har tvångat Elvis att vara lite fotomodell vilket inte gillades speciellt mycket.

Resan upp igår gick bra, det tog ca 7 timmar och 40 minuter och vi lyssnade på Populärmusik från Vittula under nästan hela resan. Sjukt bra bok och film. När vi kom fram så rymde Leo men vi fick fast honom nästan direkt. Han är jätterädd här, jag fattar inte riktigt varför men det är väl nytt och han hade kanske inte ens vant sig vid sitt nya hem hos oss riktigt.

På kvällen fick vi supergod middag, kycklingfilé med vitlök och en god sås och vi åt tills vi sprack. Nästan. Sen spelade vi Buzz och det är så sjukt roligt att hålla på med sånna nymodigheter med mamma och pappa för innan de fattar är det ett jävla liv, haha!

Idah har vi ätit en brakfrukost, varit ute och gått och nu sitter jag här. Om en timme kommer Karin hit och då ska vi äta glödstekt sill. Nu ska jag följa med Kalle för han ska övningsskjuta lite inför jakten som börjar imorgon. Han kommer säkert bli skitnervös och försöka impa på mig och skjuta helt fel.

Vad har ni gjort i helgen?

4 kommentarer:

Anonym sa...

älgjakt :'(((((

Elin sa...

Kolla in mitt senaste inlägg på bloggen... Tuff va? :D

Lena sa...

Glödstekt sill, så himla gott. MUMS!

Anonym sa...

PB!!! Prison Break!!! PB!!! Its back.... MICHAEL SCOFIELD IS BACK! Lovely... Jag har saknat honom såååå =)