fredag, oktober 24, 2008

Mysfaktorn är hög hemma hos oss just nu. Massor av ljus är tända överallt, doftolja står lite varstans, jag har eldat hela dagen så det är varmt och skönt och så är det städat och fint. Kalle kom nyss hem, jag gav honom mitt förslag vilket han tog för han tyclte det var det minsta han kunde göra och helt rimligt. Kalle är underbart snäll och fin.

Nu ska jag ta ett glas rött vin och börja med maten. Vi skulle egntligen bort ikväll men det blev inställt och det känns nästan lika bra det. Så skönt att vara hemma och bara vara. Vi ska kolla på OZ eftersom vi fick hem säsong 6 som släpptes igår. Men först ska vi äta kokoskyckling från Kenya som jag hoppas är gott. Har aldrig lagat det innan nämligen.

Jag har pysslat runt hemma hela dagen och städat och plockat undan i lugn takt. Jag köpte en blomma som jag har ställt på kaningraven och så har jag tänt ett ljus. Leo och jag har sett på Top Model och så har jag knutit japanska lyktor på trådar och hängt på en liten trollhasselkvist som står på köksbordet. Jag har även satt upp min nya lampa jag köpte på Indiska igår. Sjukt fin och bara 99,50! Jag har dock lampan i genomskinligt glas och den är mer krackelerad än vad som syns på bilden. Mycket snyggare i verkligheten.

Jag har bränt en blandskiva med lugna låtar som jag tycker om, bl a Wicked game, Newfound lover, Den vackraste människan, Heart of gold och You belong to me. Ni skulle ha vart här alltså, underbart lovely!

Vad gör ni ikväll?

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att Kalle tog det hela bra! Att dela på det hela är ju viktigt. Det måste kännas att både två hjälper till :) Och vad härligt med hemmakväll! :D