fredag, oktober 31, 2008

Fan. Det är så mycket jag skulle vilja skriva om. Så mycket jag tänker på, gammal och nytt. Men jag kan inte och jag vågar inte, av flera anledningar. Vissa saker skulle bli som ett jobbigt erkännande, ni vet sånt man egentligen vet om men det är inte förrän man säger det högt som det är sant.

Jag drömde om N inatt. Länge sen nu men drömmen var sig lik. Det enda som inte var sig likt var att det inte var någon våldsam eller hotfull dröm. Den handlade mest om att jag inte kunde bli av med honom och att jag var så förbannad att jag ville kräka av mig all skit över honom. Men precis som i verkligheten så kunde han inte förstå hur jag kunde hata honom så mycket. Vi hade det väl jättebra? Han gjorde väl inget fel?

Det är en sak som jag inte kan komma över riktigt, fast det nu har gått 8 år sen vårt förhållande tog slut. Att han inte en enda gång har kunnat erkänna att han varit en stor jävla skit och sen kunna stå för det. Jag har så mycket jag skulle kunna berätta för er med tiden om N men jag vet inte.. På ett sätt vore det skönt att få ut det, berätta all skit som inte så många vet. Jag undrar hur många som verkligen vet hela sanningen. Jag har berättat saker men det har typ varit på fyllan. Jag tror aldrig jag suttit ner och pratat nyktert med någon om det men det kanske är för sent nu?

I juli i år var det 10 år sen vi blev tillsammans och i oktober var det 8 år sen det tog slut. När jag väl har berättat för någon om vissa saker som hände så har jag på något sätt skrattat åt det när jag berättat. Inte kunnat berätta det på allvar på något sätt. Kanske är det för att när jag väl säger det högt så skäms jag ihjäl för att jag stannade kvar och inte drog. För visst är jag väl smartare än så?



Nej nu ska jag inte älta i det där. Det kom bara över mig efter nattens drömmar. Jag har jobbat 12 timmar idag och imorgon är det dags för 12 timmar till. Då ska jag och två tjejer åka till tropikariet och sen på kaninutställning. Ha en fortsatt trevlig helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju inte du som gjorde fel det vbar han. Om man är i ett förhållande där man trycks ner tror man tillslut på det den andre säger och det kan nog göra att man stannar längre. Men du hittade tillslut styrkan att gå och det var bra.
Ha det bäst.
kram Jenny Shima

PS. Jag har förresten stängt min blogg pga tidsbrist.

Anonym sa...

Hej på dig!
Du har ingenting att skämmas över... det tar tid ibland att lämna sådana sjuka förhållande (vi har läst mycket om det i vår KY).
Ibland hjälper att öppna sig och berätta till någon, kan jag tycka. Jag tror att man tar bort lite dramatism genom att kunna sätta ord på händelser.
Stor kram,
Mercan.

Anonym sa...

Du min vän! Det är aldrig för sent att prata om någonting man har varit med om. Framför allt inte när det är så uppenbart att man behöver göra det som det är i ditt fall. Det är skitjobbigt att berätta men oftast känns det ju bättre efteråt och är värt det.
Hoppas du orkar en dag så att du får ur dig all skit du går och bär på.
Massa kramar från Evelina

Anonym sa...

Du ska aldrig skämmas över något sånt som du varit med om! Jag har förstått lite av det.. och det påminner om liknande saker jag själv varit med om. Det kan vara nyttigt att prata med någon dock.. jag pratade med en som hade erfarenhet av sånt där..

/Linda

Linnéa sa...

tack mina darlys, ni är så snälla. jag vet vad ni menar och innerst inne tycker jag oxå så men ibland kommer skammen och det är piss eftersom jag inte ska känna så. kanske kommer den en dag försvinna, vem vet?

Puss på er!!!