onsdag, oktober 08, 2008

En förnedrande undersökning, jobbiga frågor och ett blodprov senare kom jag hem och kunde se nästan hela Top Model! Missade bara ca 10 minuter. Tyvärr fick jag inga svar och ingen visste något så jag kommer få en remiss till en ännu mer förnedrande undersökning samt att jag ska lämna ett förnedrande prov i ett litet rör, plus lite skrap av förnedringen i två andra rör med gift. Härligt. Rören med gift måste stå i kylen och sköterskan poängterade att jag måste vara noga med att ingen dricker av det, Phew, tur hon sa det för om jag bara ställer in två provrör med etiketter där det står nåt med avföring på så dricker Kalle direkt. Handlöst, no questions asked.

Livet är allt bra lovely ibland. Nu är jag iallafall nyduschad och insmord med vaniljglitter och strax ska jag hämta Leo och så ska vi se på Christine i soffan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som om du har haft en lovely dag :(
Låt kalle lära av sina misstag ;)

Anonym sa...

Usch, det låter nästan lite allvarligt. hoppas det inte är någon fara med dig, det är det säkert inte heller! kram på dig

Anonym sa...

usch, jag hoppas du slipper den pinsamma situationen!! ;)
Hoppas du mår bättre snart!

Kram

Anonym sa...

Linnea, jag har gjort allt detta också, plus den när man får en genomgång av tarmarna med en slang med kamera på. (Inpassage bakifrån.) Jag finns här för dig och jag håller tummarna att det inte är nåt farligt!

Kram Gittan