måndag, oktober 06, 2008

Inatt har jag sovit riktigt fåligt och drömt jobbiga drömmar om eldsvådor och att kaninerna fick skabb och tappade pälsen. Gick upp kvart i sju imorse för att lämna in bilen på reparation. Jävla puckot jag har kört in med den i grinden och bucklat till den. Fast det var lite Kalles fel som ställt den andra bilden så jag inte kom in ordentligt. Fast det är lugnt, det går ju på försäkringen och vi behöver bara betala ynka 5000 kronor.

Nu ska jag gå ner och koka té och göra frukost så jag kan äta när Top Model börjar 8.55. Det är min nya drog. Förresten, Desperate Housewifes började i tisdags men eftersom jag jobbade så kunde jag inte kolla men hade planerat in att se det igår när det var repris. Eftersom vi sov i Malmö behövde vi åka därifrån 15.30 för att komma hem lagom till det började. Tyvärr kom vi inte därifrån förrän 16.01 eftersom att KALLE GLÖMT VAR HAN PERKERAT BILEN OCH HITTADE DEN INTE SÅ VI FICK LETA JÄTTELÄNGE. Hur jävla fantastiskt otroligt är inte det??? Kalle i ett nötskal.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jaja 5000 det drabbar inget fattig...

Anonym sa...

Du är inte ensam om att ha knölat till en bil, jag sabbade -båda- högerdörrarna (på min sambos bil!) med en stor inåtbuktande repa i vintras, men det var ju iofs. också -min sambos fel-, han hade ju parkerat aldeles för nära en betongmur! Klart att ingen normal människa kunde ta sig ut där utan att skrapa i med ena sidan. Pff! Mitt kalas gick på 2500kr, det sved i plånboken. :S

Anonym sa...

Tur att du har Kalle och skylla på... Hur skulle du annars gjort? =) Han måste älska dig väldigt mycket...