måndag, oktober 27, 2008

Jag känner mig lite låg idag, och trött. Vi har lagt schema nu på förmiddagen och det var deprimerande. Vad jag inte har berättat för er är att Brunslöv ska läggas ner. Det kom lite som en chock för oss alla eftersom vi visste att det skulle ske en förändring men att det troligtvis bara skulle ändra inriktning till LVU istället för LVM. Men i början av den här månaden fick vi beskedet att stället kommer läggas ner helt.

Det känns skittråkigt eftersom jag har kommit att trivas otroligt bra där och för första gången i mitt liv kände jag att jag trivdes så bra på mitt jobb att jag kunde tänka mig att stanna där ett bra tag. Jag är inte så orolig för att jag inte kommer hitta ett nytt jobb, utan för att hitta ett jobb som jag trivs så bra på med så underbara kollegor.

Vi är anställda fram till den 15 februari men som det ser ut nu så kommer de klienter vi har kvar vara ute vid årets slut. Det som händer är då att vi får gå in och göra våra arbetspass på Lunden istället och det har jag ingen lust alls att göra. Vi kan som tur är ta ut semester om det nu skulle bli så, eller lösa det på något annat sätt i november när vi ska planera resten av tiden.

Idag la vi vårt schema fram till den 21 december och det var svårt att få ihop timmarna eftersom vi nu inte behöver vara två på kvällar och helger men det gick att lösa smidigt ändå. Tråkigt att behöva jobba själv så mycket, men det är ju bara att acceptera. Jag kunde vara ledig under jul men måste jobba nyårsafton. Men har vi inga klienter kvar då så tar jag ut semester och är ledig under nyår också.

Det som verkligen är skit med det här är att Brunslöv är ett bra ställe och ett ställe som behövs. Politikerna säger att det är en ekonomifråga (såklart) och eftersom hyran är så hög på Brunslöv går vi back. Men stället öppnade för 3,5 år sen och det tar ett tag att komma igång och senaste året har det börjat gå plus minus noll. Och kontraktet är ändå bundet hela 2009 och då kommer Brunslöv stå helt tomt med de höga hyrorna vilket är helt sjukt, då kunde verksamheten ha fått fortsätta hela nästa år iallafall.

Jaja, nu är det som det är och jag ska se mig om efter nytt jobb. Jag har ett par trådar jag ska dra i så vi får se vad det blir. Det känns piss att inte kunna jobba på Brunslöv mer för jag trivs otroligt bra där.

Just nu skulle jag bara vilja gå och sova en stund men det är inte lönt. Imorgon ska jag och två kollegor till Växjö på behandlarkonferens i två dagar. Vi ska köra redan kl 7 imorgon bitti så det gäller att vara utvilad annars kommer jag somna på föreläsningen om dokumentation och behandlingsplanering. På kvällen får vi en trerätters middag och sen bor vi på Elite stattshotell. Dagen efter har vi föreläsning om etik, sen bär det av hem, ledig på torsdagen och sen är det jobb hela helgen.

I helgen är det kaninutställning i Bjuv som är den enda utställningen på ett tag vad jag vet. Jag hade väldigt gärna ställt ut Leo och Hilde men det skiter sig ju. Men jag ska försöka få med mig någon tjej från Brunslöv så jag kan åka dit och titta en sväng iallafall.

Och nästa vecka ska jag göra en koloskopi. Livet är för jävla underbart ibland.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt tråkigt med jobbet... att förlora ett jobb man trivs så bra på känns riktigt sorgligt...hoppas att du iallafall hittar dig ett nytt jobb som ger dig lika mycket som Brunslöv verkar ha gjort :)

Anonym sa...

nejmen, ska du åka till växjö? där bor ju jag! du verkar dock ha fullt upp, vem vet, vi kanske stöter på varandra?

Anonym sa...

nejmen, ska du åka till växjö? där bor ju jag! du verkar dock ha fullt upp, vem vet, vi kanske stöter på varandra?

Anonym sa...

Ja det var ju jäkla skit det där. Hoppas verkligen att du hittar ett nytt, BRA jobb som du trivs med :) /Evelina