onsdag, oktober 15, 2008

Jag har lite julkänslor idag så jag beställde lite fina julsaker. Det känns mycket roligare med julgardiner och julpynt nu när jag bor i hus, och det behövs lite mer ljusstakar och annat.

En riktigt fin gran planerar jag att ha i stora rummet också. Så mysigt det kommer bli!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Taklampan gjorde jag bara genom att ta en snygg kvist (finns superfin trollhassel inne på blomsteraffären på Triangeln för schysst pris) och sen lindade jag runt julgransbelysningen runt den och så två snören i kvisten att fästa i krok i taket.

Julgransbelysningen måste dock "byta kontakt" för att passa i tak vilket är enkelt. Är det en vanlig väggkontakt på julgransbelysningen är det bara att klippa av den, skära av plasten på de två sladdarna så du ser koppartrådarna (ca 1cm av trådarna) och sen skarvar du ihop dessa två tillsammans med en tak-kontakt (som du kan köpa billigt på ikea) med hjälp av en sk sockerbit och sen är det bara att koppla in och mysa ;D

Anonym sa...

Älskar ljusstaken. :)

Anonym sa...

Julen närmar sig verkligen med stormsteg. Mysigt. Nu fick du mig att börja tänka lite närmare på julen dessutom... Funderar också på att köpa julgardiner i år... Ha en bra dag! :)