torsdag, oktober 09, 2008

Jag är dödens dödstrött och ska alldeles strax gå och lägga mig. Sitter på jobbet och har jobbat sen 7.30 imorse. Mellan 7.30 och 16 så har jag varit på Lundens LVM-hem för att se hur de har det där eftersom vi får alla våra klienter därifrån. Det har varit rörigt och mycket att ta in och just nu har jag svårt för att tänka mig att jobba i en låst verksamhet igen. Usch, jag känner mig så inlåst själv. På häktet hade jag inga problem men det är nog svårare att gå från öppet till låst än tvärtom.

Imorgon blir en busy dag. Jag ska till Ikea, till djursjukhuset, vårdcentralen, hämta bilen, tvätta, städa, packa, informera grannungarna om hur kaninerna ska skötas, fixa matsäck, lämna mina ödlor i Malmö. Säkert något mer också. Kul att gå till vårdcentralen och lämna in rör med avföring, så jävla sjukt. Kul jobb att undersöka det! Skulle behöva gå på toa nu men eftersom jag måste måste måste lämna provet imorgon förmiddag måste jag spara mig tills dess. Härlig info va??? Precis vad ni ville läsa om...

Nej fy fan nu måste jag sova innan jag dör.

Förresten, igår råkade jag slå sönder den antika taklampan vi fått av Kalles pappa. Trodde Kalle skulle göra slut, men jag fick vara kvar. Det var verkligen en olyckshändelse, vi har helt enkelt för lågt i tak.

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Precis som du har jag svårt för låsta avdelningar, det blir inte någon behandling enligt mig, möjligtvis motivering till behandling..

Hoppas att ni får det mysigt i Kättbo, kör försiktigt!!