torsdag, oktober 02, 2008

Ja, visst är han söt lilla Leo? Allt går bra för honom, han äter bra och äter gärna äpple och morot ur min hand. Ska gå ut i eftermiddag och vänja honom lite mer vid mig. Då sätter jag mig mitt i hans hage på en stubbe och bara låter honom bli van vid min närvaro. När han inte känns blyg längre brukar jag klappa lite och när han inte har problem med det så tar jag in honom en stund på kvällen så han får mysa i soffan hos mig. Så gjorde jag med Puffen och Musse och de blev riktiga kelgrisar.

Jag är ledig idag. Slutade igår morse och ska inte jobba förrän på tisdag igen. Fatta vad skönt. Fast imorgon ska jag in och jobba en sväng för jag ska åka med en tjej jag är kontaktperson till på ett studiebesök på ett annat behandlingshem. Jag blev KP till denna tjej i tisdags och blev så glad för hon är min favorit. Väldigt speciell pga att hon förutom sitt missbruk har en psykisk sjukdom och tvångstankar.

Idag har jag varit och besiktat bilen, pantat flaskor, köpt kaningodis och hämtat och skickat paket. Fick lite fina och sköna plagg från Ellos + en fleecejacka på köpet. Den är absolut inte vacker men varm och go att ha här hemma nu när det verkligen börjar bli kallt i vårt lilla stenhus. Fick en pyjamas från HM också, jag älskar mys- och sovkläder, kan köpa hur mycket som helst.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 13 så jag kan ringa ett samtal över en grej som kanske inte står rätt till med mig. Jag hoppas jag kan få lite svar och klarhet idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men storasyster, nu blir jag orolig! Är du sjuk? nu måste du skicka ett sms och berätta.

Vårat internet är inte tillbaka än, vi trodde det, men så var inte fallet, skitdrygt!

Anonym sa...

Oj nu blir jag också orolig. Jag hoppas att det inte är något farligt..

Kram!