torsdag, oktober 11, 2007

Fantastiskt Gwen!!!

Vilken upplevelse det var att se Gwen igår. Hon är lika snygg i verkligheten som på bild, man kan inte tro att hon är 38 år och har fött ett barn. Hollywoods största MILF, definitivt!

Jag har tagit massor med bilder, och en del blev riktigt bra. Kommer lägga upp dem så snart jag kommit hem till Malmö och fått bilderna i datorn.

När konserten började var jag så spänd på hur det skulle börja, det var så svårt att föreställa sig att Gwen snart skulle stå där på scenen, bara några meter framför mig. Hon gjorde en storartad entré och hela konserten var skitbra. Mina favoritframträdanden var till Wind it up, Hollaback girl och What you waiting for som var finalnumret.
Det vackraste var absolut när hon sjöng Early Winter och var ensam på scenen och bakom henne på en stor skärm spelades en video upp med snöflingor, en japansk tjej och hon själv som rörde sig i slow motion.

En fantastisk upplevelse, TACK till min snälla storebror som köpte biljetten till mig!

Här i huset så har alla blivit sjuka, Kalle har inte ens kunnat jaga idag, pappa kom hem tidigare och mamma kommer nog inte kunna jobba imorgon.
Själv känner jag ingenting, peppar peppar, och hoppas jag slipper. Kan inte bli sjuk, har för mycket att ta igen med träning och praktik när jag kommer hem.
Jag har funderat ut outfit till Ninas drinkkväll nästa helg och längtar som fan. Mina tjejer är de bästa i hela världen och så jävla roliga att festa med. Vi har träffats mycket nu på slutet och det är lika kul varje gång. Med dem kan man verkligen vara sig själv och bjuda på sig.
Alla är lika glada i alkohol och gör sig alltid så vackra när vi ska gå ut. Det är lika roligt varje gång att se vad de andra har på sig, smink och frisyrer. Lovely.
Saknar dem och längtar verkligen tills vi sitter hemma hos Nina i våra LBD's och varsin drink i handen.

Klockan är inte ens halv tio och alla sjuklingar har eller är på väg att lägga sig. hur kul? Vad ska jag göra???
Ska nog titta på Prison Break och drömma om min man Michael en stund. Om honom och min fru Gwen...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du är så nöjd med konserten! =) Själv tyckte jag den var helt okej, men så är jag inte så Gwenfrälst heller. Men snygg var hon!

Anonym sa...

vad härligt att konserten blev så bra! :D Helt avis är jag!

Linnéa sa...

Linnea: ja men det är ju så, har man lyssnat på och beundrat en person så länge så älskar man att få se och höra personen. lika med piratesfilmerna som jag verkligen älskar, jag kan ine tycka att någon av de är dålig..:)

raur: hon spelar i köpenhamn på söndag, åk dit!!!

Anonym sa...

blir så avis när alla skriver om konserten! känner att man missat nåt stort! =(

Mayumi sa...

Idag hade SVD recenserat konserten i Globen. Gwen fick 5 av 5. Det är inte ofta man ser så bra betyg :) Känns bra att man var där :)

Anonym sa...

Läste i Metro att konserten var riktigt bra :) Lagom avis är jag! :P

Ska bli spännande med bilder sen! :D